entreprenörskap & företagande.

Better Bloggers i Businesspodden

businesspodden_01

Förra helgen satt jag hemma hos Oskar och jobbade på en pitch för Better Match hela eftermiddagen. Idén bröts ned till text som bröts ned i molekyler för att sedan byggas ihop igen i bästa möjliga sammansättning. Säljande men tydligt och med glimten i ögat.

Samma kväll spelade jag in den till en ljudfil och skickade iväg till Businesspodden. Och igår imorse gick avsnittet online.

Det hela funkar så här. I varje avsnitt bjuder programledarna Micke och Josef in en framgångsrik entreprenör och tillsammans dissar eller bissar (att det är en bra business alltså!) de företagen som skickat in sina pitchar. Om man går vidare – alltså får minst två av tre bissar – får man 20 minuter att pitcha för investering med en affärsängel som Businesspodden samarbetar med. Just nu är denna affärsängel ingen mindre än allas vår Isabella Löwengrip!

Och imorse var det alltså mitt huvud på stupstocken.

Jag vaknade runt åtta och tog med mig Leia och tog sikte på skogen med lurarna i öronen. Jag tänkte att, går det åt pipan så kan jag ju lägga mig under en gran och gråta en skvätt och ingen ser mig. Om det går bra så kan jag tjoa lite extra högt.

Och jösses vad jag tjoade. Tre av tre tummar upp fick jag och lovord som “jättebra på pitcha!”, “bra energi!”, “vass!”, “man måste ju bara höra mer!” Hurra!!

Så nu blir nästa steg att sälja in Better Match till Bella. Jag är så vansinnigt taggat att ni anar inte.

Lyssna på avsnittet här! Min pitch är först och börjar vid 4.29.

Och så här glad/lättad/pepp på livet var jag direkt efter jag lyssnat på avsnittet. En typiskt bra måndag helt enkelt.

businesspodden_02


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Mirella
  Tuesday, March 22, 2016 at 8:10 am

  MEN GRATTIS!! ska lyssna så fort jag kan (jäkla möten på jobbet:p) om man har en idé som jag tycker skulle passa dig/er att göra. vart kan jag skicka den? Typ mailadress.

 • Reply
  Katta - Bucketlife
  Tuesday, March 22, 2016 at 12:27 pm

  Grymt imponerad, riktigt bra pitch! Är helt övertygad om att Isabella kommer kasta sig över idén!

 • Reply
  Jenny Canborn
  Tuesday, March 22, 2016 at 3:38 pm

  Booom! Snyggt! Ska lyssna pronto!

 • Reply
  Elin Häggberg // Teknifik
  Wednesday, March 23, 2016 at 8:42 am

  Heja vad bra!!! Grymt ju! Det ÄR en sjukt bra idé och du pitchade den grymt bra. Håller tummarna nu för att det går tiptop hos Isabella – vilket jag tror det kommer göra. 👏👏👏👏

 • Reply
  Emilia
  Friday, March 25, 2016 at 4:35 pm

  Pirrigt och du satte den – Grattis! Bella kommer gilla det här, det är en särklassigt bra idé med enorma möjligheter.

  • Reply
   La Linda
   Saturday, March 26, 2016 at 9:25 am

   Tack!! Åh, jag är så nervös..

 • Reply
  Träningsglädje
  Friday, March 25, 2016 at 9:49 pm

  GRYMT BRA PITCHAT LINDA. HEJA HEJA!!!! Nyfiken på när du ska ha din dragning för Isabella?

  • Reply
   La Linda
   Saturday, March 26, 2016 at 9:25 am

   Tack!!! Jag har inte fått spikat datum än, men det blir i april!

  Leave a Reply