Skönhet & Makeup

Vårnyheter från Lumene 2016

Vårnyheterna från Lumene landar i butik när som helst och jag fick lite pressprover hemskickade för några veckor sedan som jag tycker vi kikar lite närmare på!

Lumene Spring News Lumene Spring News

Arctic Glow Lip Gloss & Arctic Glow Lip Oil

Läppglansen och oljan gör läpparna mjuka och återfuktade med näring från arktisk hallonfröolja. Jag gillar dessa, de känns inte klistriga som många läppglans kan göra och ger fin glans. Dock kan jag känna att de ljusa nyanserna ser väldigt lika ut, speciellt på mig som har ganska mycket färg på läpparna naturligt.

Arctic Glow läppglans släpps i 8 nyanser (på bilden ser ni 4 av dem) och läppoljan släpps i två nyanser (på bilden ser ni 1 av dem) och båda kostar 119 kr. Plus i kanten för att de är utan parabener, formaldehyddonatore, alkohol och parfymer.

Lumene Spring News Lumene Spring News

Gel Effect Nail Polish

Nu i april kommer även 14 nya färger till Lumenes Gel Effect-kollektion! Jag fick hem tre av dem och båda de färgstarka känns SÅ jag. Älsk! De täcker, torkar snabbt och höll banne mig nästan en vecka innan de började flagna så det syntes. Och till priset 69 kronor – ett riktigt budgetkap!


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Frida Svensson
  Wednesday, April 13, 2016 at 11:28 am

  jag måste tyvärr säga att jag tycker Lumene gör såååå tråkiga produkter. Nyanserna på läppisarna och nagellacken som du visar har man sett sjuttioelva gånger innan. Nej, de får tummen ner av mig pga sååååå trista.

  • Reply
   La Linda
   Saturday, April 23, 2016 at 12:29 am

   Just de här utskicken kanske inte var superroliga men det är bra kvalla, köpte två roligare nyanser i butik. 🙂

  Leave a Reply