”Vad gör du på fritiden?”

”Vad gör du på fritiden?”

Pitch för Bella

Pitch för Bella

Pitch för Bella

Pitch för Bella

Pitch för Bella

Pitch för Bella

När någon frågar mig ”vad gör du på fritiden?” har jag ofta svårt för att hålla mig för skratt. ”Fritid” är för mig ett så abstrakt ord, speciellt sedan jag blev egen företagare. Det känns som att jag alltid har något jobbrelaterat igång, alltid sitter man där med telefonen.

Eftersom att jag jobbar med bloggar och sociala medier är sådana saker som att scrolla instagram eller läsa bloggar aldrig helt fritid för mig, jag tänker ju alltid jobb ändå, på gott och ont. Det går inte riktigt att stänga av ”jobbhjärnan” – speciellt när jag älskar mitt jobb så mycket!

Men ibland behöver man stänga av, så om jag ska vara ärlig, så ser min ”fritid” ut ganska precis exakt så här. Take out, ett glas vin, mys med djuren och en film, i det här fallet ”Guardians of the Galaxy” (jag är inne i en Marvel-fas). Och en kväll som igår, när man är lite hög på livet, så kan man också kosta på sig en lurig selfie.

10 svar

  1. Intressant det där. Och svårt. Jag.har ju visserligen ett ”vanligt” jobb men det är ju det jag gör på fritiden som jag egentligen vill jobba med, och har som mål att jobba med framöver. Men det sägs ju att man behöver vila också, men hur gör man det på ett bra sätt?

  2. Jag känner så igen mig i det du skriver! Som egen företagare har man minst sagt en suddig gräns mellan jobb och ”fritid”. Det är helt enkelt ett sätt att leva (för att använda en klyscha). Sushin såg inte helt fel ut. God mat och dryck är viktigt för mig med när jag ska pusta ut. Plus goa träffar med vänner, film och träning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

April, april!

Den första april, dagen då jag fyllde 42 år, då låg fortfarande snön i stora högar på gården. En positiv grej med det dock är

Surströmmingslördag

I lördags vankades det surströmmingskalas i Kvaved. Så jag tog på mig en kjol och en liten röd väska och åkte till mitt gamla hem

Balesudden

Dagsvandring till Balesudden

Härom veckan åkte jag, mamma och morbror Roger iväg på en dagsvandring ut till Balesuddens naturreservat. Balesudden är en halvö som ligger ungefär en mil

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!