Skönhet & Makeup

Sommarnyheter från Dior 2016

Dior pressutskick SS2016

För några veckor sedan fick jag pressutskick från Dior med några av vårens och sommarens nyheter. Det är förmodligen det lyxigaste pressutskick jag fått hittills i produktväg! Verkligen lilla julafton.

Ska vi kika lite närmare på produkterna?

Dior pressutskick SS2016

Från vänster:

Diorshow Maximizer 3D

En mascaraprimer som man ska innan sin vanliga mascara. Den ger mer volym (upp till 3 ggr!), vårdar och böjer fransarna. Kostar 340:- och släpps imorgon!

Dior Lip Glow Pomade

Det här är Diors variant på de populära läppoljorna. Den ser ljusrosa ut men jag uppfattar inte att den har någon färg alls på läpparna, bara lite härlig glans. Inte alls klistrig utan känns faktiskt återfuktande, perfekt som vardagsläppis. 365:- och redan en favorit!

Dior Addict Ultra-Gloss

Härligt läppglans med fantastiskt färg, blir inte kladdigt och färgen håller i sig ett bra tag. Gillar det massor! Glosset kommer i 18 färger och kostar 315;-.

Dior pressutskick SS2016

Diorshow Mono

Härligt pigmenterad skugga som kommer i 18 olika nyanser som både glitterskuggor, skimmerskuggor och matta skuggor. Den här kommer bli partyskuggan nummer ett känner jag, älskar blå skuggor! Den här härligheten kostar 305 kronor och kommer ut i butik imorgon.

Dior pressutskick SS2016

Dior Vernis Polka Dots – 002 Confettis

Dior släpper tre nagellackskit med två minilack och ett “dottingtool” som man lätt kan göra prickar på naglarna med. Tyvärr blev jag inte överdrivet imponerad av nagellacken, de skavdes av bara inom några dagar. Dock älskar jag dot-verktyget. Kitet kostar 310 kronor. 

Vad tycker du om nyheterna?


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply