entreprenörskap & företagande.

Styrelsemöte och piff på kontoret

Åh, nu börjar det äntligen så smått bli lite ordning på kontoret! I förrgår hade jag, Clara och Sara styrelsemöte på förmiddagen och sedan åkte jag och Anna till Rusta (älskar Rusta!) och köpte kaffemaskin och lite fluff i form av ljuslyktor, vaser och annat livsnödvändigt. Nu har också både Alejandra och Agnes flyttat in så nu börjar det bli lite liv i lokalen!

Doftljuset köpte jag på Mio och det luktar citrus och New York. Älsk!

Jag introducerade Sara och Clara för kontoret och vi skulle se sådär coola och ovetandes ut av kameran. Det gick ju bra. Vi hade i alla fall ett superbra styrelsemöte och nu är planerna igång för våren!

Annas uppmaning att hålla sig till EN METALL (det var väldigt strängt det där) etsade sig fast. Eller räknas krukan som metall? Oklart. Jag tjatade till mig en kaktus i alla fall, även om det anses vara för trenden-är-över-igt.

Leia har fått sin säng till kontoret så är nu mycket mer chill och hemma här. Skönt. <3

Världens bästa styrelse alltså. Hur bra har jag det egentligen?

Se så fint det blev efter att jag skruvade möbler hela helgen!

Så himla nöjd!


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Emmi - explorista.se
  Thursday, January 26, 2017 at 10:02 am

  Fint det blev! 🙂

 • Reply
  Emilia Westerström
  Thursday, January 26, 2017 at 11:29 am

  Så härligt! Längtar tills mina händer av sig själv tar tag i vår ovanvåning och skapar inspirerande miljö.. (+ har blandat både krom och mässing i vardagsrummet, funkar!)

 • Reply
  Paulina Gunnardo
  Thursday, January 26, 2017 at 12:18 pm

  Kul! =) Dyker in där sen någon dag!

 • Reply
  Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!
  Thursday, January 26, 2017 at 2:17 pm

  så fint!

 • Reply
  Johanna
  Thursday, January 26, 2017 at 4:16 pm

  Wow vad fint det blir😊
  Läste i ett gammalt inlägg att du också drabbats av utmattningssyndrom och depression. Jag skulle jättegärna läsa mer om hur det är för dig nu och hur du tacklar det i samband med egenföretagande. Jag går själv igenom det just nu och känner mig lite nervös inför framtiden. Mår mycket bättre och jobbar deltid men känner mig orolig för att kraften inte ska komma tillbaka. Det går ju inte direkt snabbt… Berätta gärna hur det varit för dig! Kram!

  • Reply
   La Linda
   Sunday, February 12, 2017 at 6:57 pm

   Hej Johanna, förlåt för mitt sega svar! Jag har pratat en del om min depression i det här YouTube-klippet: https://www.youtube.com/watch?v=TchHR6nWmnI

   Du måste ge dig själv tid och vara snäll mot dig själv. Försök att vara uppmärksam om vad som ger energi och vad som tar och försök eliminera energitjuvarna. Men mest av allt – vad snäll mot dig själv. Kram!

   • Reply
    Johanna
    Tuesday, February 14, 2017 at 7:51 pm

    Åh tack, då ska jag titta på det! Ja, det verkar onekligen vara det jag behöver lära mig mer av, att vara snäll mot mig själv alltså😊 Kram!

 • Reply
  Slow Living by Annika
  Thursday, January 26, 2017 at 4:35 pm

  Så fint ni har gjort det! Vore kul om det gick att besöka kontoret i april i samband med Tic (The Influencer Convention) ?!

 • Reply
  Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm
  Thursday, January 26, 2017 at 4:36 pm

  Så fint och härligt med ett lyckat styrelsemöte 😀

 • Reply
  Clara
  Saturday, January 28, 2017 at 12:37 pm

  Åh, vill åka och hälsa på igen!! En längre stund nästa gång får det bli 😀

 • Reply
  Janina
  Saturday, January 28, 2017 at 6:34 pm

  Vad fint det ser ut på kontoret! 🙂

 • Reply
  Elin Häggberg // Teknifik
  Monday, January 30, 2017 at 1:59 pm

  Såååå fint!!!

 • Reply
  Christina
  Monday, February 6, 2017 at 3:33 pm

  Men gud vad kul, där sitter ju Sara! Vi var kollegor en gång i tiden, hälsa från mig!!

 • Leave a Reply