#Livet

Det var tisdag och jag färgade håret, fick sol på näsan och firade med prosecco.

Ja. Ungefär exakt så var det faktiskt. Eller, okej, vi kanske ska titta lite närmare på det hela.

Dagen började (eller okej, det var strax före lunch, men MIN dag i alla fall) med att jag åkte långt upp på Östermalm, till Tekniska Högskolan, och in till min frisör Anna som skulle piffa till det här sorgsna barret. Det var dags för färg och en rejäl kapning. Hur det blev fick ni ju se igår!

Jag fick en rätt fräsig foliehatt och finkaffe med After Eight (alltså ÄLSKA mintchoklad!!).

Efteråt tog jag en promenad mot Söder medan solen strök sig som en kåt katt mot min näsa. Så himla trevligt. Solen alltså, katter kan vara rätt påträngande när de är kåta.

  

Dock hann jag inte till Söder utan bara till Stureplan innan min telefon påminde mig att hörrö, du har ett möte om en kvart på kontoret och det tar tyvärr inte en kvart att gå från Stureplan till Nytorget. Så hoppetihopp på en buss blev det istället.

På kontoret hade jag möte med Systembolagets chefsjurist (inte angående ovan bild utan möjligt samarbete) och sedan bjöd jag in Sandra till kontoret för att fira 200 betalande medlemmar med ett (eller tre) glas Prosecco. Vi pratade pojkar och självkänsla och Natten (klubben) och sedan åkte jag hem och tittade på senaste avsnittet av Timeless (ser ni den? SÅ BRA SERIE!).

Och det var den tisdagen!


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Mia
  Thursday, February 9, 2017 at 9:01 am

  Vilken härlig tisdag! Det där är precis anledningen till att jag vill vara egen företagare 😉

  • Reply
   La Linda
   Sunday, February 12, 2017 at 7:20 pm

   Det är en av MÅNGA fördelar med att vara egen! 🙂

 • Reply
  Frida Johnson
  Thursday, February 9, 2017 at 9:41 am

  Mmm, låter som en underbar dag! Och så sjukt snygg i håret du blev!!

  • Reply
   La Linda
   Sunday, February 12, 2017 at 7:20 pm

   Tack snälla!!! 😀

 • Reply
  Sofia Hellstrom
  Thursday, February 9, 2017 at 10:30 am

  Ser helt underbart ut! Vilken dag! Kram fran Zurich!

  • Reply
   La Linda
   Sunday, February 12, 2017 at 7:20 pm

   Den var himla fin! Kram på dig!

  Leave a Reply