Igår mådde jag inte så bra. Har haft ett enormt stresspåslag nu i några dagar och när  jag vaknade igår morse kände jag mig bakis trots att jag inte drack en droppe dagen innan. Huvudvärk, ont i magen och illamående. Så jag bokade av dagens möten och gick och la mig igen.

På sena eftermiddagen pallrade jag mig upp, drog på ett jättemörkt läppstift och åkte iväg till lanseringsfesten för Influact tillsammans med Elin. Möten kan man boka om men det kan man tyvärr inte med branschevents och på den plats jag är nu så är det viktigt att jag dyker upp på sådana här saker som är viktiga i branschsammanhang.

Så vi hälsade på lite folk, gratulerade Katarina och co och sedan gick vi och åt på Vapiano och umgicks. Och sedan åkte jag hem igen med jätteont i magen.

Jaja. Jag vloggade så det får ni se till veckan. Istället tänkte jag visa bilder nu på hur det såg ut när vi satte upp vår nya fina skylt på InoS-kontoret!

Ni som lyssnar på ”Vad fan håller jag på med?!”-podden vet att jag är mycket för att manifestera saker fysiskt. Det blir liksom så när man jobbar med internet och inget riktigt går att TA på. Men den här skylten kan man banne mig ta på!

THE SIGN

THE SIGN

Skyltarna (den stora som nu sitter på väggen på kontoret och den lilla är till dörren) är beställda från Skyltcentralen och är av akryl.

THE SIGN

THE SIGN

Jag tog ingen bild när vi hade hängt upp den men där sitter den nu och välkomnar alla till Influencers of Sweden HQ! 🙂

9 svar

  1. Kram i det dåliga måendet!

    Men också:
    1) din nya hårfärg i tidigare inlägget – SÅ. PASS. AWESOME.
    2) din kontorskollegas hår (hon i bakgrunden) – SÅ. PASS. AWESOME.
    3) kontoret och skylten – SÅ. PASS. AWESOME

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

42. Svaret på allt.

42. Känns ungefär som 41. Fast kanske lite bättre. Jag ser fram emot 42. Om de senaste två åren, de efter 40, får vara någon

87. Om klimatångest och aningslösa influencers med Emma Sundh

Du har säkert inte missat att den pågår precis i detta nu, den brinnande klimatdebatten. Hur världen inte verkar kunna komma överens, naturkatastroferna avlöser varandra och klockan tickar på. I dagens avsnitt pratar jag medEmma Sundh, en av …

8 bilder runt vecka 8

Idag är det den 21 februari och vi är precis en vecka ifrån att lämna även februari till handlingarna. Galet hur fort tiden går just

Vlog: Fjällvandring i Tänndalen

För sisådär en månad sedan var jag, mamma och Roger och hälsade på Sara i fjällen, närmare bestämt Tänndalen! Jag visade ju dig bilder då