Sammanställningar

Mål för 2017; entreprenören, bloggen och #lifvet

Det är redan i mitten av februari, var tog början av det här året vägen egentligen?! Jag har haft fullt upp och det här inlägget har legat i “utkast” superlänge. Men det är ju väldigt viktigt att plita ned vad man vill åstadkomma så nu blir det av. Nu sätter vi målen för 2017.

Mål för entreprenören 2017

1 | Börja ta ut lön från Influencers of Sweden. Det är liksom det ultimata kvittot på att någonting funkar – om man kan börjar leva på det på heltid och på riktigt! Också ett måste om jag faktiskt ska kunna lägga hela min arbetstid på InoS.

2 | The Influencer Convention blir kick ass! BBCON gick till slut av stapeln förra året och i år vill jag göra det större och bättre med TIC – The Influencer Convention! Biljetterna är redan släppta så nu kööör vi!

3 | 2000 medlemmar i InoS. Just nu är vi nästan 1300, tillströmningen har avtagit lite sedan man var tvungen att ansöka om medlemskap men det är helt okej. Kvalitet före kvantitet!

4 | Skaffa vårt eget huvudkvarter. Det är lite fusk att stoppa in ett mål som redan är avklarat men det är en så stor milstolpe att den får vara med ändå!

5 | Etablera ett nytt influencerpris. Detta är något som är i pipeline och som jag planerat rätt länge som jag förhoppningsvis kommer sjösätta i vår – ett nytt pris fokuserat på influencers som yrkeskategori. Vad tror ni om det?

Mål för bloggen 2017

Som jag skrev när jag satte mina mål för 2016 så har jag tagit det medvetna beslutet att min blogg ska vara min hobby, inte mitt jobb. Detta för att mitt jobb redan tar så mycket tid och energi att jag vill att min blogg och mina sociala medier ska kunna stötta detta men fortfarande vara en rolig fritidsaktivitet.

Med det sagt så är min blogg och mina sociala medier jätteviktiga för mig och mitt personliga varumärke. Jag har en strategi för dem och jag jobbar med dem medvetet men de är inte mitt jobb. Superviktigt beslut för mig.

Mål för #Livet 2016

1 | Meditera mer. Det är i meditation och mindfulness som jag hittar mitt lugn. Jag gör det inte alls så ofta som jag borde och skulle vilja men ska verkligen försöka ge mig själv mer tid till det i år.

2 | Uppskatta de små äventyren. En konferens i Åre och en jobbresa till Malmö. Släng in ett härligt hotell och en middag med några vänner så har du en minisemester! Mer mininjutande.

3 | En långresa alldeles själv. Den här blir nog svårast att få in men listan är väl till för utmaningar? Jag skulle vilja åka utomlands. Själv. Sitta på en solstol eller åka på äventyr i bergen. Upptäcka nya platser både i världen och inom mig själv. En resa helt fri från vardag och jobb.

4 | Ta bättre hand om mitt hem. Mitt hem har varit kontor så himla länge, nu vill jag att det ska bli en plats för avslappning och rekreation igen. Byta möbler, möblera om, i år ska hemmet få lite mer kärlek.

5 | Jobba mindre hemma. Det här går ihop mycket med förra punkten men nu när jag har ett kontor så ska jag börja jobba mindre hemma. Inte slentrianjobba från soffan utan faktiskt slå av jobbet när jag kommer hem om det inte är något akut som behöver göras. Och ska det jobbas ska det göras från köksbordet.

6 | Vara snäll mot mig själv. Ett återkommande mål, något som är så viktigt att komma ihåg, speciellt som en person som lever med ångest. Själen är viktigast.

Så ser mina övergripande mål ut för i år! Har du gjort en egen lista? Dela med dig!


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Helena
  Monday, February 13, 2017 at 10:05 am

  Vilka bra mål du har för året, i båda kategorierna! Och att göra en långresa själv kan jag verkligen rekommendera.

  • Reply
   Rania {Rowan Tree}
   Monday, February 13, 2017 at 1:11 pm

   Hur och var har du långrest själv? Något man kan läsa om på bloggen? Så nyfiken!

   • Reply
    Helena
    Monday, February 13, 2017 at 1:23 pm

    Jag har varit i Australien i fyra månader, det finns lite på bloggen men förlorade massa inlägg för ett tag sen och har tänkt att skriva om de inläggen men har inte kommit så långt att jag faktiskt har gjort det. Ska försöka ta tag i det nu! 😉

    Sen har jag även varit iväg på kortare (lång)resor själv, men vet inte egentligen om de kan klassas som en långresa. Vart går gränsen egentligen?

 • Reply
  Rania {Rowan Tree}
  Monday, February 13, 2017 at 1:11 pm

  Otroligt bra mål, både för jobbet och privat. Jag vill också resa själv, tror man växer oerhört mycket av det men jag trivs ju så rackarns bra hemma och vill varken lämna huset, Andreas eller katterna haha. Ska försöka skärpa mig och göra det ändå dock! Om det blir i år eller inte återstår att se…

  Pris för influencers låter oerhört intressant, I say go! 😀

 • Reply
  Johanna
  Monday, February 13, 2017 at 4:46 pm

  Älskar verkligen såna här listor:) Här är min egen om någon vill läsa! Har också med ett sånt mål som jag redan uppfyllt, det måste ju vara det bästa sättet att börja en lista på.
  http://ensllsam.blogg.se/2017/january/mina-mal-for-ar-2017.html

 • Reply
  Clara, Bossbloggen
  Monday, February 13, 2017 at 7:23 pm

  Låter som toppenbra mål på alla plan: heja dig! Min lista ser ut såhär och jag kunde roligt nog också bocka av två stora saker tidigt – både nyhetsbrev och vlog 😀

  http://www.bossbloggen.se/tankar-om-mal-for-2017/

 • Reply
  Mirella
  Tuesday, February 14, 2017 at 2:38 pm

  Älskar att läsa om dina mål☺ett nytt pris vore så roligt. Idag är det så spritt och same, same. Det finns så mycket mer att upptäcka och ge uppmärksamhet åt.

 • Reply
  Wilda
  Wednesday, February 15, 2017 at 6:28 pm

  Vilka otroligt inspirerande mål och jag tror helhjärtat på att du ror det i hamn! Så glad också att du skriver om meditation och att att resa själv, eftersom det är mål jag också har. 🙂 Kul att kunna följa varandra längs vägen! Tänkte att jag ska skriva ihop något om meditation snart. Och ett mål är ju helt klart att gå med i InoS så snart har du en medlem till! <3

 • Reply
  Resfredag
  Sunday, February 19, 2017 at 2:20 pm

  Det låter verkligen som bra och vettiga mål. Själv kör jag en variant baserad på Blondinbellas 100-lista, med fokus på reseupplevelser såklart! http://resfredag.se/100-mal-att-na/

 • Leave a Reply