#Livet

En AW på InoS HQ

Åh va glad jag blir att ni gillar mitt skryt! För jag gillar att skryta, haha! Nej, men seriöst. Vi är vanligtvis så jädra duktiga på att trycka ned oss själva och fokusera på allt dåligt så det är så rackarns viktigt att faktiskt lyfta när man är stolt över saker man gör med. Därför blir jag så bubblande lycklig och stolt över er när ni gläds med mig! Det är en riktigt bra egenskap att ha, att kunna glädjas för andras skull. Ens liv blir ju fyllt av så mycket mer glädje på det viset!

Nu sitter jag på tåget till Övik, solen är på väg ner och jag glider fram genom snörika landskap mitt i Golden Hour. Det är helt sjukt vackert med motljus på en sjö vars is har krackelerat lite. Vi är strax framme i Kramfors och har sisådär en dryg halvtimme kvar på resan. Jag har mest sovit, klippt vlog och chillat på resan, inte ens varit till bistron en enda gång!

Jag ska föreläsa i Övik på tisdag och passade på att åka upp några dagar tidigt bland annat för att fira av en mina bästa vänners födelsedag. Och nästa helg är det släktträff i Stockholm så då bilar jag ner med familjen.

Igår hade vi en liten halvspontan AW på kontoret! Vi hade en medlem som skulle vara i Stockholm och efterfrågade fika och då blev det hela plöstligt en AW! ÄLSKAR att ha kontor! Ska vi kika lite?

170317 - InoS HQ AW

Det var Emma som var anledningen till att det blev AW. Hon var i Stockholm för träningseventet Sthlm Heartbeat (som Sofia, en annan av våra medlemmar anordnar!) och passade på att hänga med oss kvällen innan.

170317 - InoS HQ AW

Jag hade köpt lite vin och blommor och fredagsgodis så klart!

170317 - InoS HQ AW

Patricia var med! Hon är inte bloggare än men förhoppningsvis snart!

170317 - InoS HQ AW

Resebloggshörnan med Katarina, Daniel och Sofia.

170317 - InoS HQ AW

Paulina hade med sig sin isbjörnshund, så jädra gyllig!!

170317 - InoS HQ AW

De här två tjejerna ska jag till Italienska rivieran med i juni! Ladies on the Riviera, så jädra pepp!

170317 - InoS HQ AW

Fredrik pratade om något pyttelitet.

170317 - InoS HQ AW

Agnes träffade jag för första gången!

170317 - InoS HQ AW

Och så även Amina! Så jädra driven tjej, ser fram emot att se var hon tar Sustainable Luxury.

170317 - InoS HQ AW

170317 - InoS HQ AW

170317 - InoS HQ AW

170317 - InoS HQ AW

Tack för den första medlems-AW:n på kontoret! Hoppas det blir många fler.

// 17/100


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Dorotea Pettersson, tidscoach
  Sunday, March 19, 2017 at 2:43 pm

  Så tråkigt att inte bo i Stockholm vid de här tillfällena. Men jag är oerhört glad och peppad över att jag ska på tic!

 • Reply
  Fantasiresor
  Sunday, March 19, 2017 at 3:52 pm

  Så himla fin kväll! Och ja så jädra pepp på #LadiesOnTheRiviera !!!

 • Reply
  Dryden - Traveler's Edition
  Sunday, March 19, 2017 at 5:17 pm

  Härligt, kul att ses och tack för att det finns ett nice kontor att hänga på! Mer sånt! 🙂 Glömde för övrigt att hälsa på Fredrik. Jag måste ändå tacka honom, det var hans #blogg100 som fick igång mitt bloggande på allvar en grådassig marsdag 2014! Tack! 🙂

 • Reply
  Planeringsperiod och en bloggafterwork - veckoresumé, v.11, 2017 - Äntligen vilse
  Monday, March 20, 2017 at 7:45 am

  […] Linda har skrivit om det så fint här. […]

 • Reply
  Sanna
  Monday, March 20, 2017 at 8:52 am

  Välbekanta ansikten i resebloggshörnet där! Härligt gäng att glassa på Rivieran med!

 • Reply
  AW hos Influencers of Sweden • Emma Hällbacka
  Thursday, April 6, 2017 at 9:57 pm

  […] inte lång tid att få folk pepp på att träffas och prata lite blogg, och rätt vad det var hade Linda bjudit in oss alla till InoS, där vi åt hämtmat och drack vin, tog mängder med fula bilder och […]

 • Leave a Reply