Resor

#LadiesOnTheRiviera – Sommar i Civezza

Ladies on the Riviera

Jag har aldrig varit på en sol- och badsemester. Aldrig. Så det faktum att jag redan nu i mars har två resor inbokade som kommer innehålla både sol och bad känns helt magiskt.

Den första sker redan om två veckor då jag ska till Palma (!!!) men sedan, i juni, åker jag med tre andra fabulösa bloggare till italienska Civezza, en medeltidsstad från 1000-talet som ligger på italienska rivieran bara ca 45 minuter från Monaco.

 

Det här är Civezza, can you stand pittoreskheten?!

Jag ser så galet mycket fram emot att få upptäcka en plats som är i stort sett orörd av turister, strosa i kullerstensbelagda gränder och dricka lokalt vin med utsikt över havet. Och att få göra det tillsammans med tre fantastiska tjejer som Sara, Katarina och Sofia är bara ren lyx!

Och jag älskar att Katarina redan myntat vår hashtag; #LadiesOnTheRiviera! Ser framför mig bredbrättade hattar, svepande kimonos och stora solglasögon. Min moodboard ser för tillfället ut så här:

Vi ses i juni, Civezza!

Resan är en pressresa som jag är inbjuden till av Civezzaregionen i egenskap av influencer.

// 19/100


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Helena
  Tuesday, March 21, 2017 at 5:52 pm

  Jag ser så mycket fram emot att få läsa om era äventyr där! 🙂

 • Reply
  Wilda
  Wednesday, March 22, 2017 at 4:01 pm

  Åh dröm! Så värd det efter allt jäkla slit! Du kommer dock vara snyggare i brills och solsken än denna där på din moodboard, alla gånger!

 • Reply
  Maria - Vegan Beautyblogger
  Friday, March 24, 2017 at 11:05 am

  Fy fasiken så härligt! Själv åker jag till Kalifornien i April . Förra sommarn var vi vid Gardasjön och det var MAGISKT, älskar Italy ❤︎

  • Reply
   La Linda
   Wednesday, March 29, 2017 at 10:41 pm

   Åh, ÄLSKAR Garda!

  Leave a Reply