Att prata på hemmaplan

Att prata på hemmaplan

Förra veckan var jag ju hemma i Övik en sväng. Anledningen till att jag åkte upp var ju faktiskt för att jag skulle föreläsa men jag hann med lite annat också, bland annat att hänga med Jenny och Maria i solen som ni ju såg här.

Jag tog inte jättemånga bilder under veckan men här kommer det jag tog!

Mars 2017 - Övik

På helgen när jag kom gjorde mamma kroppkakor. Jag har inte ätit kroppkakor på säkert 10 år och det var så jääääkla gott!! Med en massa smör och lingonsylt, vilken fest i munnen!

170319 - Föreläsning Klöver Dam Övik

Så på tisdagen blev det dags för min föreläsning som anordnades av nätverket Klöver Dam i Övik. Klöver Dam är ett affärsnätverk för kvinnor och de hade bjudit in mig för att föreläsa om Social Selling och att bygga kundrelation i sociala medier.

170319 - Föreläsning Klöver Dam Övik

Föreläsningen ägde rum på Stadshotellet, eller Statt som vi kallar det. Det här var partystället nummer ett i slutet på 90-talet när jag fortfarande bodde i Övik. Otaliga är de gånger som jag varit aningens berusad i den här lokalen. Att komma tillbaka och nu vara här som föreläsare var minst sagt surrealistiskt.

170319 - Föreläsning Klöver Dam Övik

Det är som sagt första gången jag föreläser i Övik och jag hade hela mitt fantastiska supportteam på plats! Jonna, Jenny, Maria, Anna, mamma och Jessica. Så jädra glad att de kom för att heja på mig, ni anar inte! Att ha sånt stöd, sådana vänner, det är inget jag tar för givet. <3

170319 - Föreläsning Klöver Dam Övik

Och så föreläste jag i typ en timme! Det är banne mig helt hopplöst att få bra bilder på sig själv när man pratar. Menmen – bevis på att jag pratade i alla fall!

170319 - Föreläsning Klöver Dam Övik

Som talargåva fick jag en kudde designad av Johanna Nyström – så fin!

Bästa Jonna tog den här bilden på oss. En toppenbra kväll – och sedan blev jag svinförkyld, därav brist på bilder från resten av veckan. Hepp!

// 24/100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vinbär

Nu börjar det bli på riktigt

Imorgon är det exakt två månader sedan flyttlasset gick från Stockholm hem till Övik. Första veckan i augusti har snart gått, det blåser storm utanför

Galaklar

Idag går det inte superfort, livet. Jag försöker ta in gårdagen och sover typ hela dagen i världens godaste hotellsäng och äter godis. Ni ska

Gården på andra sidan älven

Mitt emot mig, på andra sidan älven, finns en stor gård som heter Godsta Gård. Massor med hus och kossor som råmar och ända sedan

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!