#Livet

Blandade fredagstankar.

Vad hände med den här vintern/våren egentligen? Jag tror fortfarande att det är i början av året och att jag har aaaall tid i världen för “allt det där jag ska göra i vår”. Och så inser jag att hela april och maj är i stort sett fullbokade och sedan är det sommar?  Jag blir liksom omsprungen av tiden här, det känns inte riktigt schysst.

Nu plingade det till i min telefon, om 10 minuter ska jag bli intervjuad av en student som skriver om influencer marketing. Det hade jag glömt. Oops. Jag har börjat få rätt många sådana förfrågningar nu, kul att vara poppis och att folk är intresserade av ämnet även om jag tyvärr inte har tid att tacka ja till alla. Nästa generation kommer ha stenkoll på läget, det är ett som är säkert.

Om tre timmar åker jag till Malmö för TubeCon och jag har inte börjat packa än. Luuugnt.

Vår ansökan till Tillväxtverket ska vara inne idag. Jag får sällan prestationsångest men jävlar vad prestationsångest jag har just nu. Byråkratispråk är inte min starka sida. Speciellt inte kombinerat med rigorös struktur.

Jag har glömt äta frukost.

// 47/100


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Wilda
  Friday, April 21, 2017 at 12:31 pm

  Åh så härligt myller av tankar. Stort lycka till med allt och jag hejar på dig!

 • Reply
  Beata Rydén
  Friday, April 21, 2017 at 7:49 pm

  Vilken underbar bild! Den blicken alltså <3 Jag tycker det är så häftigt att det känns som att detta är en brytpunkt i den digitala tiden, och att allt vad influencers heter kommer vara så självklart i framtiden!

 • Leave a Reply