entreprenörskap & företagande.

Vecka tjugo.

2017 - Tatuering #girlpower

Hallå underbara ni och hej måndag!

Hur mår ni? Nu har vi klarat av halva maj och försommaren är bokstavligt talat runt hörnet. Skit samma att det haglade tennisbollar förra veckan, nu är det väl ändå dags för den tunna vårjackan och sneakers på riktigt?

På tal på tunna jackan, jag behöver verkligen köpa en ny vår/sommarjacka. Jag är lite hooked på trenden med jeansjacka med patchwork på, älskar att få personalisera! Men skulle vilja hitta en lite oversized jeansjacka. Finns det sådana för tjockisar? Vet du?

Den här veckan ska jag bara vara hemmahemma och faktiskt få hänga på kontoret största delen av veckan. Det är banne mig lyx när man flänger så mycket som jag gör.

Måndag – Veckan inleds med att introducera en tjej som ska volontära halvtid för InoS som webbredaktör och styra upp våra sociala kanaler, sjukt pepp på detta! Det är en sådan grej jag velat göra i månader men bara inte haft tid liksom. Sedan så ska jag gästa en podcast och ha ett lunchmöte. Ganska chill dag!

Tisdag – På tisdag ska jag ha möte med task forcen från IAB, vi börjar närma oss vårt seminarium så nu är det skarpt läge! Vill du lyssna på vad vi kommit fram till? Boka din biljett här! 

Onsdag – På onsdag ska vi ha kontorsmöte med alla som sitter på HQ och prata praktiska saker om kontoret och så ska jag ha ett möte om en ny webbkurs vi ska sätta ihop! Och så ska alla handlingar upp inför vår stämma, gah!!

Torsdag – På torsdag ska jag först kika på Lindex nya kollektion i deras showroom och sedan blir det en eftermiddag av att plöja på kontoret!

Fredag – Jobbveckan avslutas med att spela in ett nytt avsnitt av We Are Influencers med YouTubern Marcel Jehrlander! Han är helt hilarious så det ska blir skitkul!

➝ HELG – Jag har inte ett skit inbokat på hela helgen och jag är SÅ nöjd för det. Jag behöver tvätta och städa och hålla på med admin för båda mina företag så jag ska nog lyckas fylla upp tiden.

Vad ska ni hitta på i veckan?


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  frida
  Monday, May 15, 2017 at 1:04 pm

  Låter som en skön vecka! Jag är rätt ny på mitt jobb som Scientific Copywriter, så jag stretar på. Men typ inga extra-aktiviteter gör att denna vecka känns soft. Ska försöka orka träna, och ser fram emot sommarvärmen som utlovas till helgen.

  • Reply
   La Linda
   Saturday, May 20, 2017 at 6:52 pm

   Spännande med nytt jobb! Låter viktigt. 🙂

 • Reply
  Maria - Vegan Beautyblogger
  Tuesday, May 16, 2017 at 2:44 pm

  Gillar den här typen av inlägg, blir lite pepp av andras planer haha!

  • Reply
   La Linda
   Saturday, May 20, 2017 at 6:51 pm

   Va kul! Jag med!!

 • Reply
  Finurliga fröken
  Tuesday, May 16, 2017 at 10:50 pm

  Älskar den bilden på dig!

  • Reply
   La Linda
   Saturday, May 20, 2017 at 6:51 pm

   Tack! 🙂

  Leave a Reply