Lookbook

OOTD: Pink Duster

170523 - OOTD


Kappa – Lindex / Linne – Indiska / Byxor – Kapp Ahl XLNT / Skor – Adidas /
Tygpåse – KTH / Halsband – & Other Stories


170523 - OOTD

170523 - OOTD

170523 - OOTD

170523 - OOTD

170523 - OOTD

170523 - OOTD

170523 - OOTD

De här bilderna tog Jonna på mig när hon var nere och hälsade på för några veckor sedan, visst är de helt underbara?! Alltså den här kappan har typ gjort min försommar. Den är ett sådant lyckopiller och så himla skön och fladdrig, känner mig som en moviestar i den!

Förresten, god måndag hörrni!

Jag har haft en alldeles lagom produktiv helg, storstädade lägenheten i lördags samt tvättade och tränade. Så igår låg jag mest på sofflocket samt försökte reda ut de över 1200 (!!!!) nomineringar som kommit in till Stora Influencerpriset. Jädrar alltså! Jag gjorde ju dock en jävla miss som tänkte att jag skulle hantera allt manuellt. Det är en del klippa klistra just nu vill jag lova.

Samt även så himla gulligt att några av faktiskt nominerat MIG i några av kategorierna. Tack!!! Nu är det ju så att jag (eller någon annan i styrelsen) inte kan bli nominerad eller vinna på grund av jäv-situationen, men jag blir ändå så himla varm i hjärtat för att ni tänker på mig. Puss!


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Ellen Lindberg
  Monday, June 12, 2017 at 10:36 am

  så jäkla fin kappa!! har gått och känt på den så många gånger i butik men vart tvungen att lämna kvar pga min jackgarderob hemma som svämmar över 🙁

 • Reply
  Helena
  Monday, June 12, 2017 at 1:15 pm

  Den där kappan är ju bara SÅÅ fin!

 • Reply
  Lina
  Monday, June 12, 2017 at 1:53 pm

  Var visst inte ensam om att vilja kommentera kappan, verkligen SÅ fin! 🙂

 • Reply
  Elin Häggberg // Teknifik
  Monday, June 12, 2017 at 6:43 pm

  Så snygg outfit och så sjukt med alla nomineringar! Så går det när Sandra Beijer et al ber sina läsare nominera 😘

 • Reply
  Wilda
  Tuesday, June 13, 2017 at 9:24 am

  Åh jäklar vilken fin kappa! Du är ju en moviestar så den där kappan var ju så rätt! Och jösses så många nomineringar! Jag är ju en sån där seg en som behöver mycket betänketid men ja mina nomineringar kommer ju också in. Jag älskar att klippa och klistra i dokument, haha mvh nörd – kan ju vara bra att veta för framtiden. Nu hoppas jag ju dock att jag ska bli nominerad och då kan jag ju inte hjälpa till men kan jag göra något så säg till! Puss!

 • Reply
  Malin
  Wednesday, June 28, 2017 at 4:38 pm

  Vad kul att ha hittat hit och vilken läcker färg på dig!

  • Reply
   La Linda
   Thursday, June 29, 2017 at 7:59 pm

   Välkommen och TACK! 🙂

 • Reply
  Frida Svensson
  Friday, June 30, 2017 at 3:33 pm

  påsen linda! Påsen!

  • Reply
   La Linda
   Saturday, July 1, 2017 at 12:27 am

   Haha, I KNOW! Jag älskar den. Fick den när jag föreläste på KTH!

  Leave a Reply