#Livet Lookbook

OOTD: Mermaid

170618 - Oneglia

Klänning – Lindex | Location – Oneglia, Italien

170618 - San Lorenzo al Mare

170618 - Oneglia

Tjenamors!

Idag är det fredag och jag varit i Övik i precis drygt en vecka. Eller Övik och Övik. De senaste tre dagarna har jag varit ute i vårt sommarhus i Kvaved, några mil utanför metropolen Övik. Det har varit kallt som aset (14-15 grader), förutom när solen är framme och då blir det tokvarmt istället, så jag har spenderat tiden på landet med värmeelementet igång i uterummet och vedspisen i köket samt att slänga av och på hoodien i tid och otid. Jag har skrivit så fingrarna brinner och luktat på sommarregnet (always look on the bright side of life).

170618 - Oneglia

170618 - Oneglia

Just nu sitter jag i husbilen på väg till Sundsvall med mamma och Anna. Det är nämligen SM i Drifting (motorsport med mycket slirande, det är allt jag vet) i helgen och Anna ska jobba som någon form av tävlingsledare på kalaset. Jag tänker mest glida runt, sniffa på olja (sååå mycket barndomsflashbacks), dricka öl och skriva.

Och på vägen hem ska vi glida lite långsamt längs med Höga Kusten, stanna lite på fina ställen och varenda loppis och må gott.

170618 - Oneglia

Och boken? Jo tack, jag har skrivit 1600 ord av ca 30 000. Så det går långsamt men stabilt framåt, tackar som frågar. Och peppen, liksom prestationsångesten, är fortfarande på topp!


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Joanna- Livet med Aspergers syndrom & Bipolär sjukdom typ 2
  Friday, July 14, 2017 at 8:54 pm

  Så fina bilder!

  • Reply
   La Linda
   Tuesday, July 18, 2017 at 10:32 am

   Tack! 🙂

 • Reply
  Annie - lättlagat vegokäk
  Sunday, July 16, 2017 at 11:42 am

  Har inte grattat ordentligt för boken så gör det nu! GRATTIS! Det kommer att bli skitbra, det är jag helt övertygad om. Kommer givetvis att införskaffa den så fort den kommer ut.

  Kram och lycka till med det fortsatta skrivandet! <3

  • Reply
   La Linda
   Tuesday, July 18, 2017 at 10:32 am

   TACK Annie!! Åh va glad jag blir! 😀

 • Reply
  Maria Ekblad - nyföddfotograf i Göteborg
  Sunday, July 16, 2017 at 4:01 pm

  Så kul att följa skrivprocessen!

  • Reply
   La Linda
   Tuesday, July 18, 2017 at 10:31 am

   Ja, jag ska försöka uppdatera er så mycket jag kan!

  Leave a Reply