Video Blogg

Vlog: En jävligt slirig helg i husbilen

Om ni följer mig på Insta stories (gör det!) så har ni sett att jag hängt i Sundsvall i helgen (eller någonstans i skogen utanför) på SM i drifting. Vet du inte vad det är? Don’t feel bad, det visste inte jag heller innan den här helgen. Men det är faktiskt roligt att titta på!

När jag var liten hängde jag väldigt mycket på biltävlingar, eftersom både min pappa och min morbror var aktiva förare. Ett tag åkte jag till och med kartläsare i rally! Så det är alltid lite nostalgi att hänga med på tävlingar. Och nu är ju syrran väldigt aktiv inom motorsport, hon vann ju pris för något år sedan som ni kanske minns.

Den här helgen skulle hon i alla fall jobba som biträdande tävlingsledare på det här SM-kalaset så jag och mamma hoppade in i husbilen med henne och hängde med. Kika på hur det såg ut här nedan!


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sofia
  Tuesday, July 18, 2017 at 10:25 am

  Jag saknar poscasterna fran Swedish influencers, när kommer det nya?

  Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

  • Reply
   La Linda
   Tuesday, July 18, 2017 at 10:30 am

   Från Swedish Influncers har jag ingen aning, jag driver inte det företaget. 😉 Från Influencers of Sweden kommer de tillbaka till hösten! 🙂

 • Reply
  Vecka 28 | - La Linda
  Tuesday, July 18, 2017 at 11:03 am

  […] ⇢ På helgen åkte vi sedan till Sundsvall för att Anna skulle jobba på SM i Drifting (se vloggen här) och jag och mamma hakade på i husbilen och levde campinglivet i några dagar. Samt tog selfies i […]

 • Leave a Reply