#Livet Lookbook

Happy friyay!

2017-07-04 18.09.02-2

Hallå go vänner!

Idag är det fredag och det har regnat hela dagen så jag har suttit hemma vid skrivbordet, haft back-to-back interna telefonmöten och intervjuat Jonna via Google Hangout för boken! Yup, jag kommer ha med ett gäng intervjuer i boken och jag och Jonna har framförallt pratat om passion. Känner mig aspepp och skittrött så en nap kanske är på sin plats innan kvällspasset.

2017-07-04 18.07.06

Blus – Lindex | Byxor – Lindex | Skor – Adidas | Örhängen – Lindex

2017-07-04 18.07.27

Jag har inte bloggat på hela veckan för den har varit en redig berg-och-dalbana. Från enorm pepp i början av veckan till sådan överväldigande panik till trötthet till pepp igen. Jag har inte orkat tänka utöver jobb så därav helt stiltje på bloggen. Men oroa er inte, allt är typ under kontroll. Okej inte riktigt men jag får bara jobba lite hårdare för att få det under kontroll!

2017-07-04 18.06.05

I helgen ska jag få hänga med min bästa Sanna och skriva skriva skriva. Jag har kört fast lite, det är strukturen som är lite lurig plus att jag inte riktigt kommer ihåg vad jag skrivit och inte så jag är rädd att jag upprepar, haha!

2017-07-04 18.08.53

By the way, jag har funderat en del på bokomslag och så. Vad tycker ni? Ska jag vara på omslaget av boken? Den handlar ju inte om mig men den är ju ändå min, jag har skrivit den och jag är lite “experten” i det här fallet i alla fall. Och hur tycker ni omslaget ska se ut? Har ni några bra ni gillar (fackböcker) så tar jag gärna emot tips!

2017-07-04 18.06.10

Puss och trevlig helg! <3


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  clara Toll
  Friday, August 18, 2017 at 4:24 pm

  Fackböcker är så tråkiga oftast så jättegärna en bild på dig eller något liknande. Du är ju himla snygg liksom, blir snyggt i bokhyllan sen 😀

  • Reply
   La Linda
   Sunday, August 20, 2017 at 4:04 pm

   Haha, äsch, smickrare där! ❤️

 • Reply
  Jenn - forever abroad
  Friday, August 18, 2017 at 7:06 pm

  Aaalltså, bokomslag, så länge du inte inspireras av Löwengrips nya aktie-bok är jag nöjd. Hehe, skämt åsido. Jag tänker att en instagramvänlig-bok är sjuuukt bra. Tänk dig att man ska vilja ha boken på sitt skrivbord, och vilja fota den! Det är ju ett litet genidrag rent marknadsföringsmässigt.

  Jag har bland annat “Yes please” av Amy Poehler på mitt skrivbord. Och bloggade senast idag om en ny bok som har det finaste omslaget någonsin: https://jennifersandstrom.se/2017/08/18/vad-heter-angest-pa-spanska-ny-bok-av-michaela-von-kugelgen/

  Obs inga av de är ju fackböcker, men ändå. Jag tänker att du på omslaget kan vara både snyggt och instagramvänligt, och ge lite pondus. Kan man ta fram några olika förslag så får inos-medlemmarna rösta? 😉

  • Reply
   La Linda
   Sunday, August 20, 2017 at 4:04 pm

   Haha! Jag såg det, det var ganska hemskt. Ja, att den ska bli SNYGG är det ju inget snack om. Men ska JAG vara på omslaget då? Vill man fota mig liksom? Speciellt om man inte känner mig? Fast det kanske räcker om de som känner mig fotar den. Haha! Yes Please har sjukt snyggt omslag. Har kirrat en Pinterestmapp nu som jag ska ta till förlaget, haha! 😀

 • Reply
  Kati
  Saturday, August 19, 2017 at 10:10 am

  Jag tycker också att du ska vara på omslaget. Håller med ovan kommentar, att ett fint omslag gör att man vill fota den till sin blogg eller Instagram och det ger ju mer marknadsföring 🙂 Ha en trevlig helg 🙂

  • Reply
   La Linda
   Sunday, August 20, 2017 at 4:03 pm

   Ojoj, men ska verkligen JAG vara på omslaget då? 😉

   • Reply
    Kati
    Sunday, August 20, 2017 at 4:08 pm

    Självklart 🙂 Du är ju vacker och inspirerande 🙂

    • Reply
     La Linda
     Sunday, August 20, 2017 at 4:11 pm

     Men åh, tack snälla du!! ❤️

 • Reply
  R.
  Sunday, August 20, 2017 at 7:36 pm

  Klart du ska vara på omslaget!
  Och om du pallar så kan du efterlysa någon som kan göra omslaget, någon ny. Lite som Onekligen-Lisa gjorde när hon efterlyste ny illustratör till hennes nästa bok.
  Kul (dock säkert tidskrävande) sätt att hitta gömda talanger!!

  • Reply
   La Linda
   Monday, August 21, 2017 at 12:37 am

   Åh, tycker du det? Tack! 🙂 Vi får se vad förlaget säger, det vore askul! Men jag har en bloggkollega in mind redan.. 😉

  Leave a Reply