entreprenörskap & företagande.

När man kommer ihåg varför man gör det man gör

Det är ganska tungt just nu. Själen mår inte toppen och dessutom går företagandet trögt. Det blir en dålig spiral som gör att jag känner mig misslyckad och undrar om jag verkligen är rätt person på rätt plats. Om det verkligen är jag som ska göra det här och om det jag gör faktiskt gör någon skillnad.

På min dator har jag en mapp som heter “Peppmapp”. Där sparar jag sådant som värmt min själ och fått mina ögon att tåras av glädje. Dit går jag sådana här dagar och inser att jag faktiskt haft en positiv inverkan på människors liv.

Och det, det är värt allt.

Tack till ER, mina fantastiska medlemmar och vänner, för att ni stöttar mig i MIN dröm. För att ni stöttar varandra, delar med er och låter kärleken flöda i bloggosfären. Ni är helt fantastiska.


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  clara Toll
  Sunday, August 20, 2017 at 4:04 pm

  Men vad fint! En sån mapp vill jag också ha 🙂 Kram <3

  • Reply
   La Linda
   Sunday, August 20, 2017 at 4:06 pm

   Du har garanterat fina kommentarer eller FB-grejer eller från kunder. Bara börja spara! ❤️

 • Reply
  Camilla
  Sunday, August 20, 2017 at 6:14 pm

  Klart du är rätt person för detta och klart du gör skillnad! Minns dock: tankar är bara tankar. De behöver inte alls ha med verkligheten att göra. Ibland har de det, ibland inte. När man känner sig misslyckad har man oftast fastnat i en negativ icke-verklighetsförankrad tankespiral. Påminns nu om att jag måste blogga om inledningen i boken Tid att leva, det handlar typ om detta.

 • Reply
  Ellen
  Sunday, August 20, 2017 at 10:48 pm

  <3

  • Reply
   La Linda
   Monday, August 21, 2017 at 12:37 am

   <3

 • Reply
  Jenn - Forever abroad
  Monday, August 21, 2017 at 6:52 am

  En mapp. Så himla smart. För några år sedan brukade jag skriva ner fina kommentarer i ett block och låta det stå framme, hehe. Men det här med en mapp känns mer effektivt!

  :*

  • Reply
   La Linda
   Monday, August 21, 2017 at 9:54 am

   Ja, jag skärmdumpar, då får man ju med hela sammanhanget vilket jag tycker är väldigt fint. 🙂

 • Reply
  Asta
  Monday, August 21, 2017 at 12:06 pm

  En peppmapp låter väldigt smart! Så många saker som möjligt som kan påminna en om att allt inte är så svart. Ett annat tips, från en som också brukar kunna vara nere, det är det där med att innan du går och lägger dig skriva ner tre bra saker som hänt under dagen. Det är ett gammalt tips, men det hjälper en att lyfta upp sig lite. I början är det bara jobbigt, och det kan vara supersvårt att hitta tre bra saker (kan räcka med “jag gick upp”) , men efter ett tag blir det lättare att hitta några ljuspunkter.

  • Reply
   La Linda
   Tuesday, August 22, 2017 at 11:30 am

   Jag har försökt med de där tre sakerna, har till och med en tillägnad bok. Det handlar mest om att komma ihåg, ska banne mig lägga fram den på sängbordet! Tack för påminnelsen! 🙂

 • Reply
  Wilda
  Tuesday, August 22, 2017 at 11:04 am

  Du är fantastisk. Det var det här jag menade med att du är envis. Tänk vad du har byggt upp. För att du trodde på det. Hur lång tid det än tog. Hur mycket kraft det än har tagit. En pepp-mapp borde jag ha. Jag hade en vägg hemma förut men det blev lite plottrigt 😉

  • Reply
   La Linda
   Tuesday, August 22, 2017 at 11:31 am

   ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 • Reply
  Ulrika
  Sunday, August 27, 2017 at 6:33 pm

  Jomen du är ju helt awesome, det torde stå utom alla tvivel. har lärt mig så mycket genom dig. du är blogmaman, istället för bordellmammor, modellmammor etc. 🙂

 • Leave a Reply