Jag måste flytta

Jag måste flytta

Som hösten är nu, det är min absolut bästa årstid. Soliga dagar, mellan 5-10 grader varmt och krispiga löv som sticker i ögonen med sina vackra färger.

Igår hade jag och Leia en väldigt långsam morgon (ångestmornarna har en comeback just nu) och tog oss iväg till stan strax efter lunch. Tanken var en heldag på kontoret men det blev mer av en halvdag. Eller, en halvdag med Mimmi iallafall, jag och Leia var kvar på kontoret till typ halv tio.

Frukosten skippade jag helt och hållet och till lunch blev det Bibimbap, SÅ gott men jävlar vad stark den här var!

Det här är Mimmi! Vet inte om ni träffat henne så mycket innan på bloggen, hon dyker dock upp på Instagram Stories (mitt bästa medium!!) lite titt som tätt. Ni följer väl mig där? Mimmi är i alla fall praktikant hos oss just nu snart inne på andra veckan med förkylning och jag väntar bara på när den ska slå till på mig. Jag tror dessutom hon höll på med kvitton från galan här, därav den halvnöjda uppsynen.

<3

Men vet ni vad, sorglig sak. Vi kommer flytta ut från vårt kontor på Söder om typ två veckor. Det blev helt enkelt inte ekonomiskt försvarsbart då inte tillräckligt många medlemmar hoppade på att hyra in sig trots att många visade intresse från början. Och jag orkar inte hålla på att försöka sälja en sak till och agera hyresvärd. Så så blir det. Skittrist men sant.

Jag vill dock verkligen inte börja sitta hemma och på caféer igen utan tänkte börja jaga ny kontorsplats. Så vet ni om nått bra ställe där jag kan få ett litet rum med typ två skrivbord och där man får ha hund i Stockholms innerstad, let me know!

Bra sak med höst: tända ljus och varmt kaffe.

Älskar det här citatet som Fanny levererade när vi höll på att sätta upp den här tavlan. Dock har någon snott ett ”d” som skulle stå i ”enda” på översta raden så nu står det ”ena” istället. Mycket förvirrande. Vilket är det andra liksom?

När vi gick hemåt var klockan långt efter hemgångstider, typ halv tio, och mörkret hade lagt sig. Älskar dock att ta bilder på söder när det är mörkt med alla orangea hus. Blir så varma bilder.

Och så kan man kika in i andras lägenheter och drömma sig bort till ett hem med ljusslingor och klätterväxter i fönstret.

11 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Jag och Vilmer

Min helg i bilder

Det har varit helg igen och den här helgen kom jag ihåg att ta bilder på saker och tänkte visa era dem. Så här kommer

Blomsterpill och meditation

Hej vänner. Jag är så trött att jag ser i kors. Även om jag försökt använda helgen till återhämtning (hur man nu tror att man

En jul i Övik

Hallå vänner!  Hur mår ni? Hur har er jul varit? Min har varit mysig och sockerchockig, som sig bör. Jag har nästan glömt bort bloggeriet