Hej från flyttkaoset!

Hej från flyttkaoset!

Hallå kompisar!

Jag ville bara kika in och ge er en snabb update på livet. Egentligen borde jag stå och packa eller skrubba en ugn just nu men jag saknar er så jag piper in här och säger hej!

Så, vad händer just nu?

  • Imorrn går flyttlasset till Övik. Jag har inte packat klart men jag har ändå packat en sisådär tio lådor och det börjar verkligen synas att jag är på väg. Läskigt.
  • Igår hade jag avskedsfest så idag är jag lite bakis. Inte ultimat tillstånd för flyttpackning men oh well lifvet och så vidare.
  • I förrgår åkte jag och Elin till Nyckelviken och tittade på solnedgången, där är bilden ovan ifrån. Det var så jädra mysigt och vi tog så fina bilder. Det var som att Stockholm vinkade sitt vackraste farväl och sa välkommen åter.
  • Många frågar hur det går med bebisfixandet; det ligger lite på is nu pga flytt och mycket jobb. Jag har två prover kvar som jag måste fixa men SEN blir det åka av. Så det är på gång men lite på paus temporärt.
  • Jag ser så otroligt mycket fram emot att börja på en ny kula i Övik. Träffa nya människor, engagera mig lokalt och hitta ett hus där jag kan slå rot. Åh vad jag ser fram emot det.
  • Jag kommer inte sakna personen som spelar bongotrummor i min trappuppgång. Jag kommer inte sakna att bo i lägenhet.

Hoppas du mår bra! Puss så länge!

PS. Medans jag packar och städar och fejar tycker jag du kan lyssna på senaste avsnittet av ”Vad fan håller jag på med?!” där jag och Alex pratar om hur vi håller isär alla våra projekt! 

6 svar

      1. Jag önskar att jag hade kunnat. Och glädjer mig för din skull!
        Här var det akut, akut. Det är sjuk bostadsbrist i Alingsås med ca 6-7 års väntetid i den kommunala kön och jag fick tag i en svindyr 1:a handslägenhet (privat), innan jag och barnen stod utan bostad… 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ett avsked.

När vi passerade Hudiksvall låg snön vit på marken, såhär i början av maj. Lövträden hade börjat slå ut och snön hängde tung över trädkronorna.

87. Om klimatångest och aningslösa influencers med Emma Sundh

Du har säkert inte missat att den pågår precis i detta nu, den brinnande klimatdebatten. Hur världen inte verkar kunna komma överens, naturkatastroferna avlöser varandra och klockan tickar på. I dagens avsnitt pratar jag medEmma Sundh, en av …

Julmarknad på Bruksgodset

Julmarknad på Bruksgodset

Medan det fortfarande rent tekniskt är jul passar jag på att ta med dig till årets julmarknad på Bruksgodset i Banafjäl! Det här är kind

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!