Tatuering styvmorsviol

Foto: Jacqueline Wester

Minns du att jag var och tatuerade mig för sisådär en månad sedan? Jag har ju helt glömt bort att visa upp resultatet!

Jag har ju gjort mina senaste tre tatueringar nu hos Emilia, hon är inte bara en fantastisk konstnär och tatuerare, hon är också en himla skön person som jag gillar himla mycket. Och hon är rackarns duktig på att teckna fina, enkla blomsterbuketter!

Tatuering styvmorsviol

Jag har gjort (nästan) alla mina tatueringar när stora saker hänt i mitt liv och den här är ingen skillnad. Det är en kvist av styvmorsvioler som är Ångermanlands landskapsblomma. När jag bestämt mig för att flytta hem till Ångermanland och Övik, i kombination med att Emilia är känd för sina blomstertatueringar, så kändes det klockrent.

Platsen var dock inte lika självklar utan det krävdes lite testande men till slut hamnade den på utsidan av överarmen, på sidan av triceps kan man säga. Jag är supernöjd!

Tatuering styvmorsviol

10 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Halva vecka 21 i 13 bilder

Härom dagen kikade vi ju på första halvan av förra veckan, då jag var i Göteborg och pratade på ”Världens farligaste möte”. Idag tänkte jag

Min helg i bilder

God tisdag från Karlstad! Som du kanske vet om du följer mig på Instagram Stories, så är jag ute på en mindre föreläsningsturné i södra

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!