Glad midsommar!

När du läser detta har jag redan checkat ut för helgen och åkt ner till Skuleskogen för att fira midsommar i Friluftsbyn tillsammans med båda en massa nya människor och älskade Sara som kommer upp och hälsar på!

Så denna midsommaraftonsmorgon tänkte jag ägna åt att se tillbaka på några minnesvärda midsomrar som jag haft.

2011. En av mina bästa midsomrar någonsin firade jag i en lägenhet i en Stockholmsförort med människor som jag känt i ungefär en kvart. Det var en knäpp och fantastisk tid och jag visste typ inte vad någon jobbade med och det gjorde ingenting alls.

2014. Jag hade jordgubbsblont hår och firade midsommar hemma i Nacka på vår bakgård med Sanna och Siri. Vi gjorde en kladdkaka som det stod fula ord på och pratade om pojkar.

2013. Efter att jag träffade Sara har midsommar liksom levlat upp en del. För fem år sedan firade vi i hennes hemstad Bollnäs och allt var helt enligt tradition.

2015. Nog min bästa midsommar of all times. Vi åkte ett gäng till Nordingrå, åt lunch på bryggan och dansade runt en övergiven midsommarstång.

2016. Då blev det midsommar i Övik för första gången på länge! Hembygdsgården i Arnäs och grillning med släkten.

2017. Förra året bröt jag mot alla regler och reste utomlands på midsommar! Jag, Katarina och Sofia firade med vår italienske värd Lorenzo i Civezza med en ledsen jordgubbstårta och Mozzarellaost. Ovanligt men ljuvligt!

Ha en fin midsommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Omplanteringssöndag.

För någon helg sedan, när det var vår en liten stund, passade jag och mamma på att plantera om alla blommor som kämpat sig igenom

Sista veckan i april.

God tisdag vänner! Det är första tisdagen i maj och jag kan fortfarande inte riktigt fatta det. Har det gått FYRA månader av det här

Angeliqa

Sedan jag förra veckan fick reda på att Angeliqa inte finns längre har jag befunnit mig som i ett vacuum. Det känns som att allt

Det är fredag och jag är sorgsen

Tjenamors och glad fredag på dig! Men i ärlighetens namn är jag inte så glad. Jag har varit rätt låg i ett par veckor nu.

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!