Vecka 32 – Sensommarens vackra skrud

Vecka 32 – Sensommarens vackra skrud

Kvaved

Det är augusti och den här veckan har den extrema värmen gett med sig och lämnat plats för lite mer humant väder för mig med olustigt aktiva svettkörtlar. Ändå sjukt att man tycker att 19 grader är ”kallt” och drar igång vedspisen på morgonen? Förra sommaren var 19 grader en av de varmare dagarna det bjöds på.

Gryssjön

Jag och Leia har promenerat upp till sjön och mediterat. Finns inget bättre än att lyssna inåt med solen i ansiktet och en mjuk päls mot benen medan vattnet kluckar lite försiktigt intill.

Jag blev med ny soffa! Soffan som fanns i Kvaved var låg och obekväm (om än sjukt snygg) så jag gick på second hand och köpte mig en rätt ful men galet skön skinnsoffa för 600 pix. Den ska jag vältra mig i i höst!

Och så börjar äpplena på det lilla äppelträdet vi planterade för några år sedan bli mogna, det om något viskar väl ”hööööst”?

I torsdags kom Ellinor och hälsade på! Hennes bloggheader har jag ju fotat här i köket i Kvaved i vintras då snön fortfarande låg tjock. Nu fick hon äntligen se torpet i sommarskrud!

Och så svängde Sara och Danny förbi! De hade varit på bröllop i stan så kom förbi på kaffe innan de tog sikte på Stockholm. Ääääälskar att kunna bjuda på kaffe och kaka på gräsmattan!

Sedan åkte jag och Ellinor och fixade med loppisen som jag och Roger ska ha i några veckor. Hon hjälpte till att ställa i ordning och prismärka, det faktum att hon är en riktig loppisräv kom väl till pass!

Vi kör varje fredag augusti ut så om du är i krokarna tycker jag du ska svänga förbi, mer info och så här!

Stubbsand

Sedan kom Sarafrugan tillbaka och det med besked! Vi (jag, Ellinor och Sara) firade med att åka och bada (sista badet för sommaren?) och sedan lagade hon den galnaste vegetariska pastan med tryffelolja och parmesan. Och bubbel så klart. Älskar min fruga.

Så i lördags satt jag och jobbade hela dagen så det resulterade inte i några roliga bilder men så igår gick vi på hajk till Tärnättholmarna men det får ni se mer av en annan dag.

Puss och hoppas du får en fin vecka!

9 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Hur jag knappt ens kom till London

Hallå vänner!  Jag är i London! Eller i alla fall i England. Jag landade på Stansted för ganska precis en timme sedan och nu sitter

Jag har ett nytt hus!

Glad måndag! Här står regnet som spön i backen MEN jag är feberfri! Och hostan har gett med sig lite! Så idag sitter jag vid

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!