Att forcera fram kreativitet fungerar så gott som aldrig. Inte heller ikväll. Jag försöker skissa ihop något som är coolt, skitsnyggt och väldigt mycket ”jag” (vad det nu är) till mina nya blogg men börjar inse att det miraklet kommer inte att inträffa ikväll. Men jag kapar av mig ett lillfinger innan jag sänker mig till en färdig mall. Webdesignern i mig lägger in sitt veto där.

Och till er som biter på naglarna angående gårkvällen – nej, jag blev inte kär. Inte ens lite småsugen tyvärr. Det var inget fel på killen, en typisk good-on-paper-kille.  Men jag vill ha mer än så. Jag vill ha fyrverkerier. Jag vill ha en kille som utmanar mig och ger mig svar på tal. Och gärna lite skäggstubb (inte till mig då, på killen). För några år sedan var det jag som predikade ”känslorna kommer, det väääxer fram”, men nu finns det inte en tillstymmelse till den sortens tålamod.

När jag vaknade imorse kände jag mig ändå hoppfull. Jag var ju ett steg närmare till att veta vad jag faktiskt är ute efter, i och med att jag kunnat stryka saker som jag inte gick igång på. Men någonstans mitt i ommöbleringen av mitt sovrum fick jag en knytnäve i magen av verkligheten. Tänk om jag aldrig hittar honom. Tänk om jag själv är as good as it gets.

Och så kände jag mitt i allt det där att, fan vad jag saknar honom. Och det känslan var jävligt jobbig.

2 svar

  1. Uff. Sitter du och kodar från grunden med php och rubbet? Fy så trist, då förstår jag att du ger upp. Jag tar alltid en befintlig mall och tweakar tills jag är nöjd. Jag hatar php-kodning mer än något annat. Typ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

IM Expo 2022

Förra veckan var jag på blixtvisit till Malmö för att närvara vid den allra första svenska renodlade konferensen för influencer marketing – IM Expo! (Jag

Sofia, Linda & Fia

Fem dagar i Stockholm

Efter fem dagar i Stockholm höll jag på att kvävas så jag åkte hem en dag tidigare och nu sitter jag här och ute går

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!