Dagens Daredevil: Jag testar en ny maträtt. Fetaostgratinerad Kycklingfilé. Känner ni inte hur det riktigt rullar på tungan? Och jag är lite nervös för jag vet aldrig hur det funkar när man har två grejer inne i ugnen samtidigt. Ska man ha dem inne dubbelt så länge då? Mamma intygar att nej, det behöver man inte. Jag är livrädd att kycklingen inte ska bli genomkokt. Genomstekt? Vad heter det är man gör det i ugnen?

Dagens ”En gång till”: Jag ringde NetonNet. IGEN. Nu är fjärrkontroll nummer tre på väg hem till mig. Jag börjar redan tidsplanera mitt veckoslut för att få in alla TV-serier jag har missat.

Dagens inspirerade tönt: Håller på med ett videoarkiv till Julia-sajten. Känner mig jätteinspirerad och taggad. Tjihoo liksom. Det är underbart att vara tönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Att jobba digitalt – mina bästa verktyg

Världen är konstig just nu. Jag har i stort sett slutat följa nyheterna för jag blir knäpp av alla enorma rubriker och hysterin som är

Gravid vecka för vecka

Gravid vecka för vecka – Avsnitt 2

Glad fredag! Idag släpps mitt andra avsnitt i Gravid Vecka för Vecka och i det här avsnittet berättar jag om hur jag kom fram till

Influencers of Sweden ETT ÅR!!

Och vilket är det har varit alltså. Vi kikar tillbaka lite på det tycker jag. Tack till Mimmi som hjälpte till att klippa ihop detta!

Vintersolstånd

Nu vänder det. NU. Eller imorrn bitti. 05.19 för att vara exakt. Då är det så mörkt som det bara kommer bli. Men sen kommer

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!