Lussekatter och varm äppeljuice (och russintjuven)

Lussekatter och varm äppeljuice (och russintjuven)

Att baka lussekatter är en göromål som inte dyker upp alltför ofta i min värld. Förra året bakade jag hemma hos mamma, men för att hitta gången innan det så måste vi masa oss tillbaka till 2005, när jag försökte mig på VV-lussekatter och det slutade med att mitt ex fick rädda mig ur kladdhärvan de skapade.

I år gick det betydligt mycket mer kontrollerat till, om man bortser från det faktum att Olivia, som fick jobbet att sätta russin i bullarna, istället lekte omvända leken och tog alla russin ur bullarna och åt upp dem istället. Hon har inte riktigt förstått processen ännu. Men då är hon ju två också.

Bullarna blev faktiskt alldeles perfekta, utan att ens överdriva. Mia, jag och Olivia är uppenbarligen det perfekta lusse-teamet.

091204-04

Olivia byggde ett fort, sedan låste vi in Pippi-bovarna där. Och Pippis pappa av någon konstig anledning. Se, jag kan leka med barn, jag gjorde till och med röster och allting! Att jag kände mig tokfånig när jag gjorde det kanske inte räknas?

091204-02

Mia och jag i våra förkläden med vår fluffiga lussedeg. Är det inte passande att jag har katter på min? Crazy catlady.

091204-01

Busted!

091204-03

Kall mjök och något så underbart som varm äppeljuice. Det måste ni testa, mummalumma säger jag bara.

5 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

29 januari

Det datumet kommer gå till historien. I alla fall min personliga historia. Den 29 januari 2018 släpps nämligen min allra första egna bok – ”Yrke:

Att förlora ett pälsbarn

Dagen igår började precis som vanligt. Jag tog en promenad med Leia och när vi kom tillbaka strök Silver sig runt benen på mig som

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!