Vad gillar vi snön?

Vad gillar vi snön?

Och snön fortsätter falla. Inatt har det kommit två decimeter och den här vita mjället verkar inte vilja sluta regna inom någon överskådlig framtid. Visst, snö är vackert och så, men det krävs ju en mindre armé för att få bukt med skiten. Min styvfar har varit ute och röjt i ca 2,5 timme och jag vet inte om han någonsin kommer in. Han hinner liksom inte runt förrän det första stället är täckt igen.

För att toppa detta så verkar det som att mitt halsont till slut har tagit formen av en riktig förkylning. Hosta, snor, the works. Dock har jag än så länge sluppit feber och dylikt, men man känner sig ju lagom fräsch ändå.

Men jag har jullov. Så jag väljer att gillar läget, äta choklad och surfa för att mildra gnället.

091221-snow02

091221-snow

4 svar

  1. Tycker att snö kan vara mysigt så här innan jul, och det är väl ok att det är snö i januari och februari men inte som i våras då inte all snö hade försvunnit i maj. På jul ska det vara vitt, det blir lättare att få julkänslor då. Men nu räcker det väl? Det verkar inte vilja sluta snöa. Har nyss flyttat till hus så det är sådär lagom roligt att gå ut och skotta på morgonen.

    Ska snart till stan en sväng och (förhoppningsvis) handla de sista julklapparna. Det var inte nådigt i Oscarsgallerian (visst heter den så, kändes konstigt att skriva) i lördags, folk stannade mitt i gången och pratade och brydde sig inte om att det inte ens gick att ta sig fram. Äkta julkänslor kommer fram då man bara vill knuffa undan idioterna och skrika åt dem att hålla reda på deras ungjävlar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Andra halvan av mars

Ironin i att jag tänkte mig sätta och skriva detta härom dagen då det var VÅR. Och så nu dumpar molnen snö över mig och

69. Christoffer Collin/Wisslaren

Han beskriver sig själv som nörd, är ett stort Kent-fan och har över 1,3 miljoner följare på Instagram. Christoffer Collin är personen bakom instagramkontot ”Wisslaren” där fantastiska naturbilder och drömmiga solnedgånger dominerar flödet….

Rödhårig

En höstig förändring

Jag har färgat håret!  ”Riktigt jävla rött” var direktivet jag gav till min fantastiska frisör Sofia när jag slog mig ner i stolen i tisdags.

Vecka 27.

Snor som på den gamla goda bloggtiden Sandras koncept och tar en veckans. Veckans blomma: Pion. Kanske min favoritblomma of all time och nu blommar