Annandag jul-kvällen i Övik var en fin kväll.

Älska vänner. Älska att dricka vin med vänner. Älska att dricka vin och dansa med vänner. Älska att dricka vin, dansa och få skum i håret med vänner (”snö” på dansgolvet i form av skumpartyskum).

Jag är så in i själen glad att en av mina finaste gamla vänner och jag kommer närmare och närmare varandra igen. Varmt ända in i hjärtat. Och den finaste vännen har även den finaste dottern, kolla bara, vilken docka!

För säkerhets skull lägger jag även till att nämnda docka (även kallad Silea) inte var med på skumpartyt på dansgolvet. Hon var hemma hos sin pappa. Bilden är tagen hemma hos dockan innan mamma och tant Linda åkte iväg på galej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 32 | Från ångestdjup till höstpepp

Vecka 32 var en resa. Från avgrundsångest när jag kom hem från Övik till relativt pepp ändå inför höstterminen som väntade runt krönet. Jag är

Gården på andra sidan älven

Mitt emot mig, på andra sidan älven, finns en stor gård som heter Godsta Gård. Massor med hus och kossor som råmar och ända sedan

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!