Boka en föreläsning

Att dela med mig av min kunskap och inspirera med mina tankar och idéer är något jag finner otroligt givande! Därför kommer jag gärna och föreläser för små eller stora grupper om ett gäng olika ämnen. Dessa ämnen nedan är ämnen jag brinner för, självklart kan jag dock anpassa föreläsningen efter era behov och önskemål.

Vill du att jag ska komma och föreläsa hos dig? Skicka då en förfrågan om tillgänglighet och pris till linda@lalindapr.se.


Branding your blog – så tänker du strategiskt kring din bloggs varumärke

Vad är ett varumärke och hur ska du göra för att branda din blogg? Vilka två delar består ett varumärke av? Och vilken är den första frågan du bör svara på när du startar din blogg? Detta föreläste jag om på Blogger Boot Camp som tog plats i mars 2015.

Se här när jag föreläste på Blogger Boot Camp 2015!


Bloggen som business

Stora Bloggdagen 2014 pratade jag om hur man tar steget till att göra sin blogg till en business. Jag tog bland annat upp bloggens historia, lagar och regler, skillnaden på annonsering och PR samt praktiska exempel på hur man som bloggare kan bygga relationer med företag.


Vad kan man vinna på att vara personlig i sociala medier?

Den här föreläsningen handlar om vad man som företag, men även som privatperson, kan vinna på att vara personlig i sina sociala kanaler. Jag tar upp den fina linjen mellan personligt och privat och de filter man kan vinna av att ha i åtanke när man postar i sociala medier.

Se här när jag föreläste på Stockholm Social Media Club om just detta!


Bygga personligt varumärke i sociala medier

Idag blir vi mer och mer vår onlinenärvaro. Med blogg, facebook, instagram och tjugo andra sociala medie-kanaler skapar vi en bild online över oss som personer. Den här föreläsningen handlar om att tänka större, om att rannsaka sig själv och fundera “hur ser min onlinenärvaro ut för en potentiell kund/arbetsgivare”. Jag ger självklart konkreta tips och råd för hur din onlinenärvaro blir representabel och anställningsbar – utan att ta bort din personlighet.


De mytomspunna bloggarna – hur får vi dem att gilla oss?

Vi vet alla att bloggarna har makt och alla företag vill skapa goda relationer med bloggare och få dem att skriva spaltmeter med fina saker om dem. Men hur gör man? Jag, i egenskap av bloggare sedan 13 år tillbaka, ger er tipsen och nycklarna till hur man blir kompis med bloggarna!


#hmriot – Är jag mindre värd bara för att jag är tjock?

Med ursprung i en hashtag som tog fart våren 2013 skrev jag en uppskattad bloggföljetong om diskrimineringen mot tjocka personer i klädindustrin och hur detta är så otroligt tätt sammansvetsat med mångas självkänsla och känsla av utanförskap.

Denna föreläsning handlar om vår känsla av vårt eget värde och hur denna ständigt påverkas av en samhällsnorm och en modeindustri som anser att tjocka människor inte förtjänar att känna sig vackra. Om klädkedjornas hyckleri och tjockishatet.

Läs mer om #hmriot här.


La Linda – från långtidssjukskriven till egen företagare

En personlig och inspirerande historia om hur jag gått från att vara deprimerad och långtidssjukskriven till att åka jorden runt själv och starta konsultfirma samt en e-handel. Garanterar både tårar och skratt!


Untitled-2

Stora Bloggdagen 2014. Bilder från Jannike och Ann.

No Comments

Leave a Reply