Om La Linda

Det är jag som är La Linda!

La Linda handlar om mig. Sånt jag tycker om. Sånt jag inte tycker om. Sånt jag stör mig på. Sånt jag hyllar. Sånt jag tycker är fint. Och så lite kärlek. Och lite smärta. Och en hel massa liv.

Jag är en ny-vuxen tös med rötterna i Norrland som via några omvägar hamnat i Hufvudstaden. Här bor jag med min katt Silver och min hund Leia i en tvåa i innerskärgården, driver La Linda PR där jag jobbar med digital PR och sociala medier och är grundare av Sveriges första yrkesnätverk för bloggare, Better Bloggers. I övrigt lyfter jag tungt, dricker vin med mina vänner och försöker någonstans i denna räkna-ut-vem-jag-är-och-vem-jag-ska-bli-när-jag-blir-stor-leken. Jag tror de kallar den livet?

...och mer då?

Jag tycker att vågskvalp är det bästa ljudet i världen och att skäggiga män är typ det hetaste som finns. Jag är besatt av New York och försöker åka dit så ofta jag kan, vilket blir alldeles för sällan. Jag försöker fylla min lägenhet med second hand-möbler men har inget tålamod med att hitta dem. Jag har tagit i hand med Julia Roberts och kan dansa hambo. Jag ändrar åsikt om färgen på mina väggar ungefär varje dag och något av det bästa jag vet är att hångla.

Om du vill ösa lite kärlek över mig eller bara säga hej, maila mig på linda@lindah.net.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>