Om La Linda

2014-09-01-18.07.05

La Linda är en mode- och livsstilsdagbok som hyllar entreprenörskap, plus size-mode och guldkanterna i livet.

Den skrivs av mig, Linda Hörnfeldt, en halv-vuxen tös (35) med rötterna i Norrland som via några omvägar hamnat i Stockholm. Här bor jag med min katt Silver och min hund Leia i en tvåa i innerskärgården, driver La Linda PR där jag jobbar med digital PR och sociala medier och är grundare av Sveriges yrkesnätverk för bloggare, Better Bloggers.

I övrigt lyfter jag tungt, dricker vin med mina vänner och försöker någonstans i denna räkna-ut-vem-jag-är-och-vem-jag-ska-bli-när-jag-blir-stor-leken. Jag tror de kallar den livet?

Jag har bloggat sedan 2001, till en början på engelska och sedan 2005 på den här bloggen, jag tror bestämt att man kan kalla mig “bloggveteran”! Jag tycker att vågskvalp är det bästa ljudet i världen och att skäggiga män är typ det hetaste som finns. Jag är besatt av New York och försöker åka dit så ofta jag kan, vilket blir alldeles för sällan. Jag har tagit i hand med Julia Roberts och kan dansa hambo.

Om du vill ösa lite kärlek över mig eller bara säga hej, maila mig på linda@lindah.net.

Vill du samarbeta med mig, läs mer här!

3 Comments

 • Reply
  David
  Wednesday, November 14, 2007 at 5:08 pm

  Kool blogg. Skulle du möjligen vara intresserad av att tjäna extra pengar på den genom annonsering? Tveka inte att höra av dig eller kolla in vår sida!

 • Reply
  Anders
  Wednesday, October 24, 2012 at 6:27 pm

  Du verkar vara en kul prick. Ska stanna kvar och kika runt lite, minsann :)

  • Reply
   La Linda
   Wednesday, October 24, 2012 at 6:48 pm

   Tack! :))

  Leave a Reply