Press och Annonsering

För mig står min och min bloggs integritet och mina läsares förtroende för mig alltid högst i kurs. Det är något jag aldrig kommer att tumma på. Men det sagt så finns det möjlighet för rätt varumärken att synas på LaLinda.se.

Pressutskick

Jag tar gärna emot produktprover från företag för att kunna testa och recensera. Jag garanterar aldrig exponering på LaLinda.se när jag tar emot produktutskick utan skriver om de produkter jag gillar och som jag kan stå för. Självklart sker då detta kostnadsfritt.

Om du vill lägga till mig bland dina presskontakter så når du mig på linda@lalinda.se. Vill du skicka mig produktprover, använd nedan postadress:

Linda Hörnfeldt
Lövdalsvägen 1B
132 41 Saltsjö-Boo

Samarbeten & annonslänkar

Reklamsamarbeten

Inlägg märkta med “reklamsamarbete” innebär att jag fått monetär ersättning för det inlägget. Jag skulle dock aldrig göra reklam för ett företag som jag inte tyckte om. Jag reserverar mig allt rätten att inte samarbeta med företag/produkter som jag inte anser passar in på LaLinda.se eller ger något värde till mina läsare.

Jag märker alltid ut betalda inlägg som “reklamsamarbete”.

Annonslänkar

Annonslänkar (affiliatelänkar, adlinks) innebär att, om du klickar på en annonslänk och köper något på webbshoppen, då får jag procent av försäljningen.

Vill du annonsera på LaLinda.se och få prisuppgifter och format, kontakta mig på linda@lalinda.se.