Yey! Jag vann mitt blåa Diorskärp! *dansar runt*

Härnäst på min önskelista: Lancôme Juicy Tubes – Babydoll

Åh! Upptäckte precis att Ebay har fått en svensk sida! Tradera fick precis lite konkurrens!

5 svar

  1. Det är faktiskt personen som annonserar ut läppglansen som jag är fascinerad över… 🙂 ”Jag köpte ett läppglans men ångrade mig, istället för att ge det till en kompis så lägger jag ut det på auktion”! Eller så är det jag som missat något? Blir full i skratt när jag tänker på hon som sitter framför datorn och annonserar ut sitt läppglans och tror att folk skall buda som fan… *fniss*

    Ungefär som de som säljer gamla använda skor ganska dyrt på blocket, så lägger de ut en bild där man ser hur sletna de är o tror att folk ska köpa… Är ju skitkul tycker jag!!!

    Men nu när jag läser en gång till så skrev du att det är på din önskelista, vilket inte är samma sak som att du skall köpa det på auktionen!

    Hoppas att alla läser det här med rätt ton, jag vill inte vara knäpp mot dig Linda. Jag är bara förundrad över vad folk lägger ut till försäljning på nätet!

    Kramis!

  2. *garv*

    Jag hittade inte en bild på den nån annanstans, så därför blev det från ebay! Och det fanns inte på Kicks igår när jag jagade upp det. Men tydligen kan man få sålt all möjlig skit! Kanske ska auktionera ut mitt IsaDora eyeshadow från 96? Kanske kan få en tia för det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

107. Om sårbarhet och integritet med Hannah Östebo

Hannah Östebo – eller Hannah Oliero som hon kallar sig på Instagram – har kommit långt sedan hon var med i Biggest Loser 2013. Vad som började som en jakt på idealvikten blev istället en vinglig väg, kantad av ätstörningar och självhat, men ändå början…

En sväng till Borås

Fast egentligen inte.. jag ska förklara. Idag bjussar jag nämligen på en sån där ”realtidsblogg”! Alltså, jag bloggar samma dag som det inlägget handlar om.

Vlogg: Helgvlogg – vinet smakar gödsel?!

En gammal hederlig helgvlogg där jag och min vän Jenny åker till Umeå, går på spännande möte, äter sjukt god middag, dricker gödselvin och går

7 bilder från 7 dagar i Övik

God söndag kära vänner! Eller god och god, jag har spenderat ett och ett halvt dygn i feberfrossa, snor, huvudvärk och hostat upp mina lungor

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!