Linda vs. Målarfärgen

Linda vs. Målarfärgen

När jag åkte mellan det nya och den gamla lägenheten idag, som den nomad jag är, såg jag en kille som kom cyklandes med en parabolantenn, modell flygande tefat, på ryggen. Vad gör man inte för att slippa hemkörningsavgiften?

Idag har vi lyft ut badkaret ned till källaren, badrummet blev helt plötsligt dubbelt så stort! Ska bli så skönt att ha dusch, badkar är överskattade. Jag har väl badat kanske totalt 4 gånger på de 3,5 jag har haft badkar i min lägenhet. Badkar är äckliga, och fler gånger än jag vill räkna har jag hållit på att ramla och slå ihjäl mig i badkaret när jag står upp och duschar. Dusch-badkar, 1-0.

Igår skrapade, putsade och målade jag elementet i badrummet i den nya lägenheten. Målarfärg hamnar överallt. På kläder, på väggen och på händerna, även de delar som inte vart i närheten av färg, pensel ELLER element. Och igår hade jag inga härliga rengöringskemikalier med mig heller. Hav överseende, min karriär som målare är rätt nystartad. Så då blev det målarfärg på handfat, blandare och handduk med. Målarfärg-Linda, 1-0. Så idag har jag skrubbat bort all målarfärg från väggar, och andra diverse ställen som ska vara färg-fria, med terpentin. HA! Målarfärg-Linda, 1-1. Nu är det meningen att jag ska ge mig på köksluckorna.. vi får se hur det blir med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Torrflottis

  Jag blir galen på min hårbotten. Den är frisk och glad ungefär tre veckor per år, resten av tiden är den som är trotsig

67. Ida Warg

Ida Warg är en sprudlande multitasker! Hon driver en livsstilsblogg med fokus på hälsa, hon har en YouTube-kanal med 160.000 prenumeranter, hon instagrammar, och har dessutom podcasten Den Friska Wargen tillsammans med Viktor Frisk.Och …

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!