En perfekt lördag i Stockholm

En perfekt lördag i Stockholm

Femton grader varmt i mitten på oktober? Växhuseffekten har väl sina positiva sidor också antar jag. Sa hon smått sarkastiskt. Och självklart precis när man släpat ut vinterjackan.

Nu ska jag in på ett möte på ett hotell som jag inte har något aning var det ligger och sedan ska jag shoppa för pengar jag inte har. En perfekt lördag i Stockholm med andra ord. Stackars Jempa fick släpa sig upp klockan halv sex imorse för hon skulle iväg och jobba. Själv låg jag kvar i hennes übermysiga soffa och bara myste. Drömde trevligt gjorde jag med. Det var nog klämnerven som aktiverades av Jonah igår som spökade sent på natten.

På morronen här har jag spatserat runt i hennes vackra lägenhet, ätit rostade mackor och myst till Norah Jones. Och knattrat på hennes vackra Dell-lappis självklart. Det är något speciellt med laptop-tangenter som får mig att känna mig väldigt Carrie Bradshaw-ish.

Nä, nu ska jag surfa bloggar efter shoppingtips och sedan ska jag knalla ned till centrum och försöka hitta det där hotellet. Det ska tydligen vara väldigt stort och dyrt. Borde synas tycker man.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlogg: Renoverar mitt sovrum!

Hej och välkommen till mitt nyrenoverade sovrum! Häng på från utriven garderob till ny tapet och ny platsbyggd klädplats. Nu åker vi!

Näräventyr i Gullvik

När vi kom ner till stranden utbrast jag: ”Det här har jag längtat efter hela vintern!” Det var fredag och jag hade några timmar innan

Sofia, Linda & Fia

Fem dagar i Stockholm

Efter fem dagar i Stockholm höll jag på att kvävas så jag åkte hem en dag tidigare och nu sitter jag här och ute går