Stulen bandbredd och gratis glögg!

Stulen bandbredd och gratis glögg!

Som jag trodde. Idag mår jag illa. Men man får väl skylla sig själv när man slänger i sig 50 points på ett bräde. Jag hade ingen aaaning att kalvsylta var en sån fettbomb. Och nu när jag tänker efter så glömde jag tom att räkna med prinskorvarna och köttbullarna. ”Jaja, vi säger 60 då, sa kossan.” Idag blir det inget slarvande för jag VILL se resultat på måndag!

Google Images är tjuvar. Det har snott en massa bandbredd från mig och det var därför sajten låg nere igår. Den här, samt tre-fyra andra som jag driver. De tyckte att de skulle direktlänka till alla bilder på s-j.com och därmed drog de upp min bandwidth på över 150 GB. Det är MYCKET för er som inte kan så mkt dataspråk. Så nu får jag betala för stulen bandbredd. Mumsigt.

Idag ska jag och C ta på oss en massa kläder och gå på Borås Djurpark, de har Lussepromenad och bjuder på glögg! Ska bli mysigt. Hela stället ska vara upplyst av marschaller. Vi går nog när det blir lite mörkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Det är fredag och jag är sorgsen

Tjenamors och glad fredag på dig! Men i ärlighetens namn är jag inte så glad. Jag har varit rätt låg i ett par veckor nu.

Vloggvecka dag 4: Det gör mig vansinnig!

Vloggveckans fjärde dag spenderar jag hemma i Eldsmark med promenad i solen på skaren, livesändning med mina elever i Social Brand Lab och så försöker

On top of the world

En snabb incheckning från Åre och fjälltoppar i dimma och skidåkning och en fantastisk Winter Workation! Jag är här tillsammans med 30 av Influencers of

Be inte om ursäkt för att du säljer

”Du skickar ALDELES för många mejl! Det känns spammigt och oseriöst! Det är för mycket! Jag VAR intresserad men känner nu att det nog inte

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!