Nettisen tycker att jag ska bekänna färg. I accept.

Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar, jag kommer även att gå in på deras bloggar och meddela att de är utmanade.

1. Jag sitter alldeles för mycket vid datorn. Glömmer att äta, mata kattorna och andra saker i ”verkliga livet”. Skulle behöva ett strömavbrott. Fast bara i kontoret.

2. Jag är alltid sen. Bara 5-10 minuter, men ändå.

3. Jag river mina naglar. Nagelsax, vad är det??

4. Jag pratar för mycket och kan verka nonchalant och helt ointresserad, men så är det inte! Jag har bara en tendens att prata om ingen annan gör det. Jag kan även bli lite VÄL personlig. Alla vill inte veta vilken färg jag har på bh:n.

5. Jag kan inte hålla i pengarna. Mamma säger att jag har det från pappa. Inte helt omöjligt. Jag har ett sparkonto men det ekar konstant där inne.

*puh* Det var inte så illa! Nu är det dags för Moppet, Marskatten, Maja, Sara och Ellinor att anta utmaningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kvaved mamma och Leia

Grillkväll i Kvaved

I fredags var vi i Kvaved, lite som vanligt den här sommaren. Vädret var helt ljuvligt, inte alls som vanligt den här sommaren. Leia gjorde

Snö i Eldsmark

Första snön

Inatt kom den första snön till Eldsmark. När jag tittade ut tidigt, tidigt imorse låg snön vit över åkern utanför och de gulnade träden hade