Ut med det gamla in med det nya

Ut med det gamla in med det nya

Hemma igen. Spenderade kvällen igår med pappa och ett glas vin, mysipys. Men att komma tillbaka till Borås var mest bara associerat med ångest. Så fort jag klev av tåget så svepte allt över mig. Alla minnen, alla känslor som varit så härligt avlägsna de senaste veckorna hemma i Övik.

Den här flytten kommer verkligen med helt perfekt timing. Nytt år, ny början. Förhoppningsvis ett nytt jobb, nya vänner och vem vet, kanske tom en ny kärlek? Det är inget jag letar efter. Just nu trivs jag superbra med att vara singel och bara få vara och göra vad jag vill. Men kommer det så kommer det.

Jag börjar tro att det finns något som att dra olycka över något. Jinx it. Jag har fått en lägenhet i Årsta, den enda som jag inte skrivit något i bloggen och vips så gick det i lås! Det är bara till i början av mars dock, sedan blir det till att jaga nytt igen. Men nu har jag iaf någonstans att landa. Så nu ska här bokas flyttbil och sedan bär det av nästa vecka. Jag siktar på Lucia.

Idag har jag fixat allt pappersarbete som legat på lur medan jag varit borta. Betalat räkningar, sagt upp el och bekräftat avflyttningsdatum. OCH fixat adressändring. Nu är jag verkligen på väg. Det känns underbart. Ut med det gamla, in med det nya.

Vad ska man göra på nyår då? En sån här nystart måste firas!

2 svar

  1. Grattis – vad skönt att det börjar flyta på! Jag tror Stockholm kommer passa dig som handen i handsken 🙂 Har du fått jobb och så eller blir du sjukskriven (för jag minns att du skrev något om att du fick börja om i byråkratisvängen)…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

97. Om att jobba värderingsbaserat med Evelina Utterdahl

Evelina Utterdahl, också känd som @earthwanderess, är influencern som reser på heltid utan att flyga. Vi har pratat om att vara helt värderingsstyrd och bara göra sådant som känns rätt i magen.Hur försörjer man sig egentligen som reseinfluencer utan…

108. Om att hitta själslig fokus i sin business med Josefin Dahlberg

För snart sex år sedan gästade Josefin Dahlberg We Are Influencers för första gången. Då var hon modebloggare och bloggen var hennes viktigaste kanal.Nu är Josefin här för tredje gången, idag som entreprenör med sitt spirituella varumärke Oh La Moon…

Gravid vecka för vecka

Gravid vecka för vecka – Avsnitt 6

Hej helgen och välkommen till min sjätte avsnitt av Gravid vecka för vecka! Det är inte jag som väljer tumnageln för mina avsnitt, det är

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!