Celebrate good times, come on!

Celebrate good times, come on!

Trots att en viss person inte kan sluta hemsöka mina drömmar, tankar eller överhuvudtaget min existens så har det varit en bra vecka, om man tänker efter. Åtminstone en av intervjuerna gav utdelning så nästa vecka blir jag en av i flocken av människorna i de röda västarna på Siba. Det ska bli jättekul att göra något nytt, träffa nytt folk, få nya intryck och lära sig nya saker.

Monika kom över på middag, det blev kyckling med saffransris och gurkyoghurt, samt skumpa, of course. Lite måste här ju firas! Jättegod mat och en massa fniss.

Jag fattar inte. Den senaste tiden är han allt jag kan tänka på. Trots att ett nytt liv väntar mig runt hörnet. Jag borde väl se framåt, inte längta bakåt. Och jag är inte sån som håller fast för att jag är rädd för vad framtiden har att erbjuda. Just därför förvirrar detta mig något fruktansvärt. Varför kan jag inte släppa taget?

Jag har officiellt ingått celibat nu. Jag ger upp killar. Tills den rätta dyker upp (eller kommer tillbaka). Jag orkar inte anstränga mig. Jag kan ju ändå inte tänka på någon annan. *suck* Det ska bli skönt att få ett jobb att fokusera på.

Och en massa kramisar till alla er för alla gratulationer! Värmer i hjärterummet! *ler*

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

108. Om att hitta själslig fokus i sin business med Josefin Dahlberg

För snart sex år sedan gästade Josefin Dahlberg We Are Influencers för första gången. Då var hon modebloggare och bloggen var hennes viktigaste kanal.Nu är Josefin här för tredje gången, idag som entreprenör med sitt spirituella varumärke Oh La Moon…

Vecka sex med starkt selfiegame

Ikväll stänger Social Brand Lab och det känns som jag sprungit ett marathon. Ett SJUKT roligt marathon men det var långt och jag är trött.

Välkommen till byn

Hej kompis! Det har varit väldigt lugnt här på bloggen i veckan men med kombinationen cirka tusen ouppackade lådor, vänner och familj på besök och