Kaktusar är djävulens påfund

Kaktusar är djävulens påfund

070613-kaktus.jpg

Vad fyller kaktusar för syfte? Okej att det är en lättskött ursäkt till planta men denna djävulska lilla skapelse är ju inte ens vacker! Den står bara där och väntar på att nån korkad stackare (jag) ska råka komma i kontakt med den så att den får fylla sin plats på jorden och plåga!

Kaktusen som står i fönstret på mitt kontor är en typisk sådan. Den står där och ser lömsk ut, men den är så stor så man tror ju inte att man ska kunna missa den. Men jo. Det kunde man visst. Jag sträckte mig och skulle öppna fönstret och ”ritch” så hade jag två långa rivsår på armen. Perfekt. Första förband, någon?

Fan vad det svider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vintern kom till Övik

Nu sitter jag på tåget hem medan vintern fladdrar förbi utanför fönstret. När vi kom ut imorse var det HELT kritvitt (igår var gräsmattorna brungröna),

61. Sabina Decireé

Sabina Decireé är 24 år och började göra YouTube för fyra år sedan – och gjorde snabbt succé. Idag har hon över 125 000 följare och sedan 1,5 år sedan jobbar hon med YouTube på heltid. Sabinas dröm om att bli programledare blev alltså sann – dessutom…

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!