Skyddad: Sugar, sugar, honey, honey

Skyddad: Sugar, sugar, honey, honey

Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan:

8 svar

  1. Stackare! Känner igen mig. Kommentarer som känns som pikar -fy fan. Visst blir man sur oxå när folk sitter o tjatar om hur himla lätt det är att ändra vanor, äta bättre, träna osv. Bullshit! Hatar oxå när folk som faktiskt är smala sitter och beklagar sig över sin vikt/kroppsform och att senaste plagget de köpte var i storlek 42.. Jag skulle bli skitglad om jag lyckades komma i den storleken..Känner mig som världens fläskberg! Ibland blir man lite anti när folk är helt hysteriska över minsta sockerkorn! *morr*

  2. Jag tycker du ska sätta upp en skylt vid din arbetsplats: ”Man ska inte försöka ändra på andra, när man vet hur svårt det är att ändra på sig själv!”

    Suck vad trött jag bli av såna där kommentarer. Finns det inte större saker att oroa sig över än om du tar en sockerbit i teet?
    Helt plötsligt slår det mig att det finns en bok med en väldigt bra titel, oavsett bokens innehåll: ”Det finns en speciell plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra”. Schyssta arbetskompisar stöttar, inte puttar!

    Kram! /Klyschigt men sant 😉

  3. Men suck… fattar inte att folk inte har bättre hyfs. HUR kan man hålla på o predika för andra hur de ska leva sina liv. Hade ju varit skillnad om du bett dem om råd eller så. Men att pika sådär… *suck igen*

    Jossan: Men du, tänk på att allt är relativt. Vad som är smalt/tjockt för dig är inte samma för alla människor. Jag är liten och kort och anses väl som smal (har normalvikt enligt BMI) . Men på senaste 1,5 året har jag gått upp från 46 kg till 53 kg . Jag känner mig tidvis jättetjock. Kommer inte i mina byxor och kjolar längre. Jag VET att jag inte är överviktig, men i förhållande till det jag vägt innan (de senaste 10 åren) så trivs jag verkligen inte med hur jag ser ut. Ska jag då inte få beklaga mig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Sätter upp min Bullet Journal för 2019

Så nöjd med mitt ”2019”-omslag! En av de bästa grejerna med nytt år är att få sätta upp min Bullet Journal för det nya året.

På en brygga

Efter att ha suttit i uterummet i Kvaved och skrivit och skrivit och skrivit på boken tills fingrarna blödde vaknade jag en morgon och kände

Vlog: En helg med de roligaste jag känner

Det var länge sedan jag skrattade så mycket som den här helgen för två veckor sedan med Sanna och Emilia. Det var några fantastiska dagar

Jag och Vilmer

Min helg i bilder

Det har varit helg igen och den här helgen kom jag ihåg att ta bilder på saker och tänkte visa era dem. Så här kommer

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!