En härlig långpromenad runt Höglandsjön (eller iaf halva) fick utgöra höjdpunkten för juldagen, följt av en fikapaus hos mormor och morfar. Där drogs gamla fotoalbum fram och de berättade om gamla tider och fnissade över bilder på mormors gamla pojkvänner.

Igår började jag på min egen lilla dokumentärfilm om mormor och morfar. Deras liv när de var unga var något som vi idag inte ens kan föreställa oss, utan TV, telefon eller ens tvättmaskin. Sängkläderna tvättades två gånger per år och åtta barn skulle bada i samma badvatten. Det skulle ni gilla va? 😉 Alla dessa historier ska jag försöka föreviga med videokameran och sedan klippa ihop med gamla fotografier, ska bli kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vårjackor plus size

Vårjackor för plus size ladies

Inlägget innehåller annonslänkar. Läs mer om annonslänkar här! Äntligen börjar våren så smått knacka på dörren (även om det varit nollgradigt här på morgonen de

Hejhej ett halvår senare

Hallå! *knackknack* Är den här på? Är den nån där ute? Det är jag. Bloggaren som inte bloggat på ett halvår. Som haft sån jäkla

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!