Tillbaka till det nya livet?

Tillbaka till det nya livet?

Träningen idag, första gången efter hela förkylningshistorien, var rätt fruktansvärd. Jag kände mig helt malplacerad och rätt kass för att tala klarspråk. Men jag var där och jag hoppade och skuttade för glatta livet. Jag tror dessutom att jag har fastnat med ena foten i sockerträsket igen och måste nog kämpa som en liten gnu för att få upp den igen. Håll tummarna.

Jag är så sjukt distraherad från livet. Så mycket jag håller inne och vågar inte slappna av för då rasar det. Och jag har inte tillräckligt goda praktiska orsaker för att låta det rasa. Får inte gråta utan riktig anledning.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vlog Kvaved

Vlog: Min vardag i Kvaved

Nu har jag bott i Övik och Kvaved i sisådär fem månader och ändå bara vloggat när jag varit iväg på äventyr. Men nu är

April, april!

Den första april, dagen då jag fyllde 42 år, då låg fortfarande snön i stora högar på gården. En positiv grej med det dock är

Vinter i oktober

Vi se det snöar! Igår blev det vinter här i Eldsmark! Från ingenstans var det helt plötsligt två decimeter snö och full vinter. Det snöade

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!