Glam eller klagomur?

Glam eller klagomur?

Det är lite synd att fler och fler inlägg i den här bloggen hamnar under fliken ”Klagomuren”. Men det har väl blivit så. Jag sparar det glada och käcka till glambloggen på jobbet och kvar blir bara det onda i magen och det jobbiga och inte så intressanta. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Om jag ska fortsätta klaga eller bara helt enkelt blogga på jobbet. Det känns lite trist samtidigt eftersom den här bloggen varit igång sedan Jesus var nyfödd. Men sedan jag flydde från ”Lindisen” och tog bort mig själv från Google så ekar det lite här omkring. Är det nån kvar?

Ta tillbaka Lindisen och komma ut ur garderoben? Lägga ner och bara glamblogga? Eller fortsätta som nu, med lite extra ont i magen?

10 svar

  1. Nej! Inte bara glamblogga! Du vet ju hur dålig koll jag har på allt det där och jag varken orkar eller vill sätta mig in i allt. Jag läser här varje dag och du skulle bara vååååga lägga ner den här bloggen. *morr* Kramar!

  2. ERICA:
    Känns skönt att veta! Jag vet faktiskt inte själv vad jag känner än..

    LINA:
    Ojoj, okej! 😉

    LINDA:
    Dålig koll? Du är ju glam som bara den!

    LINDA L:
    Så sant, så sant. Kram!

    MARIA R:
    Skönt att höra, för den riktiga Linda känns mest bara som bitchLinda.. 😉

  3. Det är OK att klaga. Man måste få klaga, för att kunna se det andra bra och positiva och kunna uppskatta det mer. Jag hoppas du inte stänger ner bloggen, som du säger den har funnits sedan Jesus födelse. Och Jesus är inte död, än. :)Kram

  4. Stay!! Är så härligt att läsa en vanliga människas liv istället för 95% modebloggar skrivna av 15 åringar som gillar mode, alkohol och små hundar. Livet handlar om mycket mer än yta och stundtals är faktiskt inte livet så himla underbart!

  5. MAJA:
    Näe, men han är VÄLDIGT gammal! 😉 Tack söt!

    ALENA:
    Tack, näe, man kanske ska uppskatta att man kan skriva om annat än fluff med. *kram*

    INGIS:
    Du har rätt, jag vet, men jag vill ju inte skrämma bort er! 😉 Du e söt, tack vännen!

  6. Klaga på du! Det här är väl din ventilationsplats, om det inte passar oss som läser så, synd då! Så småningom vänder det, kanske snabbare om du får ur dig allt?! Men lägg inte ner, vi skulle sakna dig för mycket då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Ögeltjärnsberget

Minivandring till Ögeltjärnsberget

Om du vill avnjuta skog och natur och en makalös utsikt i Höga Kusten men inte nödvändigtvis vandra jättelångt eller anstränga sig supermycket så har

Underbara Clara La Linda

En kväll i Umeå med kollegorna

I tisdags tog jag bilen och åkte på utflykt till Umeå. Här i norr duggar inte möjligheterna att träffa en massa härliga bloggkollegor på samma

Hej min vinterjacka!

Jag har blivit med ny vinterjacka!

Min gamla är helt trasig och blixtlåset har gått sönder så det var dags. Dock ska jag fixa blixtlåset och använda den gamla som “hemma på gården och i skogen”-jacka medan den här nya får vara min “synas bland folk”-jacka!

Till nya traditioner

God fortsättning! Förra julen var jag ju sjuk i Covid så i år bestämde jag att vi skulle slå på stort och ha julklappar igen!

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!