Även kattmammor måste jobba

Även kattmammor måste jobba

Idag har jag slängt på mig i stort sett vad som fanns i närheten, det blev en skjortklänning från H&M, skinnjacka från Cubus, halsduk från Indiska och stövlar från Ecco. Håret är lite av en katastrof, därför kapades huvudet idag. Just nu önskar jag att jag hade svintohår, allt är bättre än den här babymanen.

Efter att ha suttit ihop med det lilla knyttet nu hela helgen så ska jag nu lämna henne ensam. Det sliter lite i hjärtat på kattmamman. Och det är inte direkt så att jag kan ringa hem och kolla hur det är med henne, hon har inte riktigt lärt dig det där med telefoner än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vikten av att fira

Jag älskar att jobba hårt. Att lite ha andan i halsen och adrenalinet i ett lagomt rus. Att kötta in i kaklet och känna att

Dimmig fredag

Kära dagbok, Jag satt och klippte vlogg till klockan ett inatt och klockan fyra stod Leia bredvid sängen och gav ifrån sig ett ljudligt HMMMMM.

Vecka 42 | ”Ledighet” och föreläsande

Förra veckan skulle stavas ”ledighet” efter en otroligt intensiv galaperiod men det gick sisådär med det. Efter två dagar har jag en tendens att bli

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!