Det slog mig precis att det är Lucia idag. Och nej, jag har inte bakat. Sist jag bakade lussekatter var nog 2005. Jag håller mig till muffins. Kan man göra saffransmuffins? Äsch, jag bidrar nog till välfärden och köper mina lussekatter på ICA istället.

Den här helgen kommer till stor del att spenderas framför datorn, arbetandes på ett del olika projekt som jag vill få klart innan jul. Och så ska jag kela med Silver och tvätta. Kanske inte överdrivet spännande men väldigt snällt mot min plånbok. Och den behöver lite kärlek just nu.

Hur firar ni Lucia?

6 svar

  1. Saffransmuffins är fantastiskt goda! Min f.d. lägenhetskamrat brukade göra såna när jag var lite nedstämd, och klart det gick över med lite saffransmuffins. Rekommenderas verkligen!

  2. Åhh..mysigt att gosa med Silver:)! Han var ju bara för söt den lilla busungen:P Jag har skrivit på lite grejer senaste timmarna så ögonen går i kors men jag ska upp tidigt imorgon och mejlar dig så ist;) Gonatt!

  3. JENNY:
    Det fanns alltså! Recept?

    DELINDA:
    Åh, saffranets vägar äro outgrundliga!

    HANNAHSTHLM:
    Hon är underbar! Du, det här mejlandet är du inte superbra på! 😉

    MIA:
    Åhhh, gottit!

    ALENA:
    Helt rätt, det var du värd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Tankar kring att vara stark. Och skör.

Härom veckan fick jag höra att jag nog kan uppfattas som ganska ”hård”. Personen som sa det menade inget illa utan menade bara att jag

En blygsam gästrumsmakeover

Välkommen in i gästrummet! Det här rummet ligger ovanför köket och har varit lite av ett ”ställ-all-skit-som-inte-får-plats-nånstans”-rummet sedan jag flyttade in i huset för 1,5