090123-soffis

Den här bilden togs för ungefär ett år sedan, sista gången jag och Soffis var ute och partajade innan baby Melvin dök upp i maggen som ett brev på posten. Ikväll ska Sofia re-introduceras för konsten att dricka alkohol (varannan vatten?) samtidigt som tapas intas på Cocaracha. Innan dess blir det skvaller, boytalk, piffning och allt det där underbara man gör med sin bästa vän. Och så ska champagnen korkas upp. Halleluja, hon är tillbaka!

2 svar

  1. Och varför är jag inte där vid detta storslagna ögonblick!?! Men känner jag er rätt kommer ni inte tacka nej till lite skumpa även i mars 😉 Hoppas ni hade en fantastisk kväll! puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En smak av landet

Något av det bästa som finns med att hänga på landet är att man kan gå ut på gården och äta saker, rakt från mark

Överexalterad och livrädd

Någon frågade mig nyligen, ”hur känns det med allt nu” och jag svarade spontant ”jag är överexalterad och helt och totalt livrädd. Och precis så

Tatuering styvmorsviol

Styvmorsviol

Foto: Jacqueline Wester Minns du att jag var och tatuerade mig för sisådär en månad sedan? Jag har ju helt glömt bort att visa upp

En natt på djurakuten

Jag vaknar runt 02 av att Leia ligger bredvid mig och flåsar högt och snabbt. Inte ett ”jag är varm”-flås utan ett oroligt, stressat flås.