Här sitter jag nu. Dan före dan före dan som snart bara är dan före dan, och julkänslan vägrar fortfarande infinna sig. Den smög sig på en liten snabbis tidigare ikväll när vi lyssnade på Agnetas och Lindas julskiva på vinyl och jag glatt trallade med i ”Bjällerklang” eller nån av de där truddelutterna. Men något mer ihållande? Icke. Totalvägran från julkänslans sida. Och detta trots flera meter snö.

Vinyl är för övrigt underbart. Speciellt de där lilla dammrensarprylarna som man hade på ett speciell pinne bredvid. Classic.

Det har varit en lång dag idag. En hel massa timmar rännande runt och jaga de sista julklapparna. Och däremellan har jag fikat med gamla, fina vänner. Skrattat och pratat spännande planer och myst. De gamla vännerna är de bästa. Inga konstigheter.

Sedan var vi och såg ”Avatar”. Den var så fantastisk på så många olika sätt att den förtjänar ett eget inlägg. Det får nog komma imorgon. Nu är det snark.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En vecka till valet – så röstar jag!

Om knappt en vecka är det val. Och även fast jag ofta känner mig uppgiven och informationstrött så känner jag att jag har ett ansvar

Elin, Clara och jag på Stora Influencerpriset

Ensam är inte stark

Ibland är man med kollegorna på flott kalas. Elin, Clara och jag på Stora Influencerpriset. Att jobba som influencer kan se ut som världens mest

Vlogg: Lite nervöst!

Dags för en ny vlogg! I den här plockar jag bär, föreläser, röstar, klipper häck och skrotar runt i skogen! Tryck gärna på hjärtat här

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!