Hemmakväll vs Barmingel

Hemmakväll vs Barmingel

Planerna för denna fredagskväll har hittills hunnit ändra sig ungefär fyra gånger.

Först var det hemmakväll som gällde. Sedan bjöd Åsa med på After Work. Först tänkte jag att oj va jobbigt med ändrade planer, jag  och soffan hade ju en dejt med ”Let's Dance”. Men sedan tänkte jag, jädra soffpotatis, upp med dig! Blir man medbjuden på roligheter tackar man ja! Så då gjorde jag det.

Men så somnade Åsa på sin soffa och jag undrade om hon hade glömt bort mig. Sedan vaknade hon och tyckte att oj va kul att jag ville följa med. Men när jag var halvvägs igenom förvandlingen från soffpotatis till AW-pingla så blev Åsa medbjuden på Grammisgalan i sista sekund. Och så var vi tillbaka på ruta ett.

Slutsats: Det är jag och soffan ikväll. Halvsminkad och allt. Och lite skönt är det allt ändå.

Kolla munkjackan. Snyggaste trycket. Ba.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Men hallå vad hände med Maj?

Jag minns inte riktigt vad som hände med maj. Vet du? Jag är ganska säker att hon hängde runt här ett tag. Var ganska kall

Höns finns för att lära oss om döden

Igår släcktes två liv här på gården. Två helt nykläckta liv, bokstavligt talat. Två kycklingar, som knappt fötts, dog. Sedan jag skaffade höns för lite

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!