Mina kvällsplaner tvärbromsades upp av väldigt tråkiga nyheter från fina Åsa. Tänker på dig gumman, kram! Så istället för vinovino så blev det städastäda, något som var välbehövligt eftersom jag inte dragit fram dammsugaren sedan jag kom hem från Norrland efter jul.

Sedan så har jag tittat på ”Hope for Haiti Now” som sändes inatt över hela världen, en insamlingsgala där över 100 kändisar medverkade för att samla in pengar till jordbävningskatastrofen i Haiti. Flera gånger under programmet lipade jag, bilderna på allt det hemska och så de hjälplösa barnen mitt i alltihop. Usch och fy. Jag är inte ens i närheten av att kunna förstå hur vidrigt det måste vara där borta just nu, jag är så otroligt tacksam att jag bor i Sverige. Snacka om att dra högvinsten i det universala lotteriet. De 50 kronor som jag donerade känns som en droppe i havet, men det känns skönt att i alla fall ha försökt hjälpa, om än bara lite. Om ni vill se galan så sänds den ikväll på SVT kl 21.

Idag har jag tagit en pluggpaus, men imorgon är på't igen. Jobbigt bara att jag fortfarande inte hunnit få böckerna, så jag läser lite referensmaterial på nätet och försöker skissa lite på uppgiften som ska vara inne nästa helg. Halleluja vilken vecka det kommer bli, näsan i böckerna 24/7. Så nu tänker jag njuta av min lediga dag med lite popcorn och en film, det lutar åt ”It's Complicated” med Meryl Streep.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Saga Becker Våra Tungor Smakar Våld

Våra tungor smakar våld och en stund i New York

När jag var i Stockholm sist hade jag också turen att få närvara på Saga Beckers bokreleasefest av hennes debutroman ”Våra tungor smakar våld” (annonslänk).

Ett avsked.

När vi passerade Hudiksvall låg snön vit på marken, såhär i början av maj. Lövträden hade börjat slå ut och snön hängde tung över trädkronorna.

Fotoäventyr i regn och rusk

De här bilderna kändes så underliga att publicera när det var sådär frostigt och magiskt förra veckan men nu är vi tillbaka till regn och