Thursday, my feet hurt.

Thursday, my feet hurt.

Här får ni min torsdag i bilder.

Kollegan fyllde år och fick gravidmat. Hon har fått ett ytterst konstigt sug efter oliver och pesto. Lillgrabben kommer antingen verkligen älska, eller verkligen hata oliver.

Åkte in till NK där dessa fina pojkar och flickor paraderade utanför. Lite läbbigt med jättepickadoller men annars himla fint.

Mötte upp Kattis för snabblunch (eller powerlunch om man så vill). Så här fin var hon när hon kom gående. Passerkort och allt.

Vi smakade på Stockholm i Kungsan. Underbart väder och en massa roligt folk att titta på.

Efter möte på NK ställde jag siktet på nästa möte på Linnégatan. Passerade dessa glada studenter på behörigt avstånd, deras grej var nämligen att spreja ned folk med öl. Halvkul kan man tycka.

Efter Linnégatan gick jag vidare mot Norrmalm och passerade Humlegården. Där fanns det här alldeles magiska trädet gick hela vägen ner till marken. Som en koja. Precis som i ”Den Vita Stenen”. Det finns en risk att jag gick lite vilse och gick ganska för långt. Inte i Humlegården alltså, men på Norrmalm. Aj ont i fötterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Några tankar om utmattning

Den senaste tiden har jag sovit väldigt mycket. Snittat kanske 10-11 timmar per natt, vaknat vid åtta, jobbat lite från mobilen men sedan somnat om

Att stå på scen bland folk igen

2018 kom min primära inkomst från föreläsningar. Jag reste land och rike runt och pratade om influencer marketing och det var skitkul (om än lite

Första veckan av 2020

Nyårsafton kom och gick och helt plötsligt var vi inne i ett helt nytt decennium och jag visste inte riktigt var jag skulle ta vägen.

Back to life

Hej hörrni! Glad september! Jag tänker mest försöka ignorera det faktum att det är en evighet mellan varje blogginlägg därför det äääär så tråkigt att